Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL PERIODISTE GATER FRANCESC ARABÍ ARABÍ PREGONA LES FESTES GATERES 2022. Reivindicant tot el que som com a poble i tenim el passat com a referència

EL PERIODISTE GATER FRANCESC ARABÍ ARABÍ PREGONA LES FESTES GATERES 2022. Reivindicant tot el que som com a poble i tenim el passat com a referència

Ha contat amb un invitat de luxe, el president de les Cortes Valencianes Enric Morera

DES DE L'AJUNTAMENT: Per a tots aquells que no vareu poder assistir vos deixem el pregó popular realizat per Francesc Arabí el passat divendres:
https://drive.google.com/.../1Cc0UNkFPCUKGIcwe7mv.../view...

El periodista gater Francesc Arabí Arabí ha estat l’encarregat aquesta migdiada de fer el pregó de les festes patronals 2022, en honor al Crist del Calvari. No ha deixat a ningú indiferent i ha anat desgranat les mil i unes característiques dels gaters. Ha reivindicat l’essència de ser de poble, de ser de Gata. Un pregó popular que ha tingut un convidat especial i de luxe, el president de les Corts Valencianes Enric Morera, que s’ha sumat a les autoritats municipals. 

Arabí ha nomenat tots els costums, festes, llocs, paratges, tradicions, que els nostres majors conservaven i ha fet una crida a no perdre mai l’essència gatera. Abans de fer el pregó, que s’ha celebrat a la Plaça de l’Església, on ha cabut més gent, han passat el mateix Arabí i el president Morera per l’ajuntament on han signat al llibre d’honor.

FONT: Fotos, Ajuntament, Pepe Soler i Cronista.

0 comentarios