Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ÈXIT EN LA IV GALA BENÈFICA UN CANT A LA VIDA. Músics, cantants i pallassos gaters van participar. Per a Payasospital a la Plaça de Bous d'Ondara

ÈXIT EN LA IV GALA BENÈFICA UN CANT A LA VIDA. Músics, cantants i pallassos gaters van participar. Per a Payasospital a la Plaça de Bous d'Ondara

Anit a la Plaça de Bous d’Ondara i al llarg de dos hores i mitja es va poder viure un cúmul de sensacions molt agradoses, de feina ben feta, de música i músics. Tot per una bona, una gran causa. La que fan els pallassos de Payasospital, que ja porten vint anys donant un sonriure als nens dels hospitals, als xiquets i xiquetes que estan als centres amb malalties.

A l’escenari i portant tot el pes musical la banda de l’Associació CODA, amb quasi tots els músics gaters. Ho va brodar amb el seu director Sebastià Roig Sirerol a la batuta. Com a convidats cantants de la comarca i també mare i filla de Gata (Erika i Amélia). Tots ells van demostrar que tenen unes grans veus: la més jove Amélia Escriva Gordillo; el ja conegut i veterà cantant Lluís El Sifoner, Eva Olivencia, el sorprenent Jovi Lozano Seser, el duet Erika i Juan Carlos (Erika Gordillo i Juan Carlos Benlloch Romero ), la jove cantant de Benidoleig Júlia Cortés Pons.

També entre els components de Payasoshospital varem gaudir de la parella de Gata: Doctós Càpsulo Prentendós (Jaume Costa Soler) i la Doctora Pili Dora Comprimida (Paqui Noguera Puig ). De Payasospital en total cinc participants, que amb ells el públic va riure i es va emocionar, van actuar i van demostrar perque fan eixa tasca tan bonica.

Molta gent gatera entre el públic i una nit especial, sensacional per a demostrar que les gales d’aquest tipus deixen una gran satisfacció, als participants en ella i al públic. Seria molt interessant que sovint es tornara a representar i en molts llocs.

FONTS: Fotos recollides del facebook de les actuacions, dels pallassos, foto de família.

0 comentarios