Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DISSABTE 16, QUARTA EDICIÓ DE UN CANT A LA VIDA A ONDARA. ORGANITZA CODA I ÉS A BENEFICI DE PAYASOSPITAL

DISSABTE 16, QUARTA EDICIÓ DE UN CANT A LA VIDA A ONDARA. ORGANITZA CODA I ÉS A BENEFICI DE PAYASOSPITAL

 

Torna "UN CANT A LA VIDA" . Serà a benefici de PAYASOSPITAL. Actuarà la Banda de l’Associació Musical CODA, sota la direcció de Sebastià Roig Sirerol i cantaran unes grans veus. Serà despusdemà dissabte 16 de juliol. Encara es poden comprar les entrades en www.agendaondara.esI si no es pot anar també es pot col·laborar en la Fila 0: ES33 2100 1474 1302 0003 2087.
Aquest esdeveniment que serà a partir de les 23 hores a la PLAÇA DE BOUS D’ONDARA està organitzat per l’Associació Musical CODA, col.laborant l’ Ajuntament d’Ondara (Regidoria de cultura). A més, cantaran: Amélia Escriva Gordillo, Lluís El Sifoner, Eva Olivencia, Jovi Lozano Seser, Erika i Juan Carlos (Erika Gordillo i Juan Carlos Benlloch Romero ), Júlia Cortés Pons i la parella de Gata membres de Payasospital: Doctós Càpsulo Prentendós (Jaume Costa Soler ) i la Doctora Pili Dora Comprimida (Paqui Noguera Puig ). També hi participaran els pallassos i pallasses de Payasospital. 
Ja sabeu: Per els més menuts, per elles i ells, que necessiten de la teua ajuda. Dona un somriure i col·labora amb PAYASOSPITAL. Gala UN CANT A LA VIDA.
PODEU MIRAR LA TASCA QUE FA PAYASOSPITAL, PUNXANT ACÍ.
No t’ho pots perdre.
FONTS: Cartell anunciador. 

 

0 comentarios