Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TORNA EL BÀSQUET D'EQUIP I CLUB A GATA. María Monfort, nova presidenta del Club Bàsquet Gata

TORNA EL BÀSQUET D'EQUIP I CLUB A GATA. María Monfort, nova presidenta del Club Bàsquet Gata

La regidoria d’Esports que dirigeix Toni Arabí ha presentat hui a l’Ajuntamentde Gata, junt amb el Club de Bàsquet Gata, la renovació del club i una sèrie d’activitats que s’han organitzat per treballar conjuntament per reactivar lapràctica d’aquest esport al municipi.

Des del club han destacat que el bàsquet ha sigut, històricament, un esport important al municipi. En els anys 90 i primeradècada dels 2000 foren moltes les generacions que passaren pels diferents equipsdel Club Bàsquet Gata en totes les categories. «Després d’uns anys de relativa pausa (i pandèmia), la flama del bàsquet revifa a Gata, amb reactivació del Club de Bàsquet Gata amb una directiva i imatge renovades» ha explicat Maria Monfort, la nova presidenta del club.

Toni Arabí ha deixat palesa la gran satisfacció de la regidoria perquè haja sorgitun grup de gent amb moltes ganes i il·lusió per reactivar aquest esport i , per tant,compten amb tot el suport de la regidoria d’Esports.

Per una banda, han anunciat que per a la pròxima temporada es realitzaran inscripcions per a totes les categories infantils, des de querubí (4-5 anys) fins aJúnior (17 anys). A partir del 4 de Juliol, els interessats podran inscriure’s en lapàgina web de Solgata, www.solgata.es , ja que els equips de les categories infantils s’organitzaran dins de l’estructura de les Escoles Esportives Municipals.

D’acord amb aquesta intenció de promocionar de nou el bàsquet a Gata, el dia 22de Juny s’ha organitzat una jornada de portes obertes en el pavelló d’esports, de18.00 a 20.00 hores, per a que tots els xiquets i xiquetes que vulguen, puguen provar i participar de diferents jocs relacionats amb el bàsquet. Així mateix, els dies 27 al 30 de Juny, des de la regidoria d’Esports del’ajuntament de Gata i el club han organitzat un campus de tecnificació de bàsquet que tindrà lloc també en el pavelló municipal d’esports.

Tant el Club de Bàsquet Gata i la regidoria d’Esports han animat a tots elsxiquets i xiquetes a participar d’aquestes activitats i a inscriure’s per a jugar abàsquet l’any que ve: "esperem que l’emoció del bàsquet torne a Gata en totesles categories".

FONTS: Informació i foto Ajuntament de Gata.

0 comentarios