Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TONI SANCHÍS, GUANYADOR ABSOLUT DEL XVII RALLI DE GATA. Pedro Benlloch, segon millor col·lecció; Miguel Castells, millor foto de tema obligat, i Jaume Boronat, millor foto del ralli

TONI SANCHÍS, GUANYADOR ABSOLUT DEL XVII RALLI DE GATA. Pedro Benlloch, segon millor col·lecció; Miguel Castells, millor foto de tema obligat, i Jaume Boronat, millor foto del ralli

(Foto portada: millor foto del ralli, JAUME BORONAT)

Després de dos anys en blanc, degut a la crisi sanitària, el cap de setmana passsat va tornar el ja reconegut RALLI DE GATA, del Fotoclub Forat. Era la XVII edició.


La millor colección i per tant guanyador absolut ha sigut TONI SANCHÍS, que ja ha guanyat en anteriors edicions més rallis gaters. La segon millor col·lecció del ralli la va presentar PEDRO BENLLOCH. El premi a la millor foto de tema obligat, que era el paratge de La Rana, va ser MIGUEL CASTELLS i el gater i membre del fotoclub JAUME BORONAT va ser premiuat per la millor foto del ralli, per la trilla, el blat i de fons el Montgó. (Podeu veure-ho tot al vídeo pujat per Fotoclub Forat).

El mateix president, Pepe Mengual, comentava que haver estat dos anys sense participar tenia la seua part positiva. Sestacava Mengual la qualitat i implicació dels participants, una vegada més. Mengual també va agrair el suport sempre incondicional de l’Ajuntament de Gata i el seu patrocini "algo que agradecemos y que nos aporta la seguridad y confianza necesaria en cada proyecto" deia. A més "contábamos con la colaboración de ALE-HOP, algo que agradecemos de manera muy especial, tanto en nuestro nombre como en el de cada uno de los participantes".

Pepe Mengual va fer menció especial del "grup de treball" que sempre estan "disponibles", igual que els que van conformar el jurat.
La XVIII edició del 2023 es posa ja en marxa...

FONT: Fotos extretes del vídeo. Foto portada millor del ralli (Jaume Boronat)

0 comentarios