Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL ANTONI VIVES DE GATA INAUGURA EXPOSICIÓ I NOU AULARI

L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL ANTONI VIVES DE GATA INAUGURA EXPOSICIÓ I NOU AULARI

 El divendres 27 de maig es va inaugurar al Casal de la Música de Gata la mostra TRIDIMENSIONALITAT A GATA, una exposició que té com a eix vertebrador la tridimensionalitat, entesa de forma gens dogmàtica, oberta i amb tota una gran varietat de materials i conceptes.

L’exposició sobre la tridimensionalitat és ja un clàssic dintre la gruixuda programació anual de l´escola d’art contemporani, aquest centre organitza exposicions dels seus alumnes siguen a Gata o a altres indrets, es pronuncien conferències, projeccions de documentals o pel·lícules, visites a exposicions, en particular a València, etc. 

La mostra compta amb obres dels següents autors: Juan Escolano, Jaume Pastor, GuidoBompadre,MªJosé Cholbi,Pedro Faus, Conchi García, Mari Marí, Manuela  Paszkowsky, Mar Fornes, Mariví Puigcerver, i Pep Aguilar. Els autors han emprat tot un feix de matèries diferents com: terres, plasticera, materials tèxtils, fil de coure, cartó, fulles de llibre, fotografia, una bata, pedretes, paper de polièster, cendres, roques volcàniques,etc. Excepcionalment l’ajuntament de Gata ha editat un catàleg.  L´exposició es pot visitar de dimecres a diumenges de 19 a  21h. fins diumenge 12 de juny.

La vesprada però encara tenia una altra inauguració, la del nou espai on està ara l’Escola Municipal de Plàstica Experimental A. Vives al carrer Xaló número 37. Des del Casal tot un nombrós grup va recórrer els escassos metres que separen el Casal de l’Escola de Plàstica per a visitar la planta baixa, els dos pisos i el terrat que des d´ara serviran perquè els alumnes , puguen experimentar en l´art contemporani i poder aplegar a expressar-se. Les noves aules estaven plenes de gom a gom per gent vinguda de Gata i d´arreu les Marines i la Safor. 

L´acte va comptar amb l’assistència de la regidoria de cultura, Àngels Soler, del regidor Toni Arabí, de l´alcalde, Josep Signes i del mestre de l´escola, Ginestar.
La façana del centre lluïa dues teles d´Art al Vent que seran exhibides a la propera cita, a agost d´enguany, creades per Fina Gilabert i Said ben Sal.lah. Hem d´apuntar que Art al Vent és una iniciativa que va nàixer al si d´aquesta escola.

Aquesta setmana la televisió valenciana à punt s’ha fet ressó de la notícia. Ací teniu l’enllaç al moment en que s’emet. PUNXEU ACÍ

FONTS: Fotos i informació, Premsa Ajuntament. 


0 comentarios