Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VISITA I RECEPCIÓ OFICIAL DEL NOU GIMNÀS ESCOLAR DE GATA. Director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia

VISITA I RECEPCIÓ OFICIAL DEL NOU GIMNÀS ESCOLAR DE GATA. Director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia ha visitat aquest matí i ha recepcionat oficialment, juntament amb l’alcalde de Gata, Josep Signes, la corporació i la direcció del centre, el nou gimnàs del CEIP Santíssim Crist. La construcció del gimnàs s’incloïa dins del pla Edificant de la Conselleria d’Educació per a la millora d’infraestructures educatives que, junt amb les reparacions estructurals del pavellons B i C, ha suposat una inversió de 764.970 euros en el centre.

El director general ha agraït la col·laboració del consistori en la millora dels centres educatius del municipi i ha anunciat que el departament de la consellera Raquel Tamarit "està preparant una inversió de més de 6 milions d’euros en Gata en dos noves actuacions a través d’Edificant per a rehabilitar el CEIP Santíssim Crist i ampliar l’IES Matemàtic Vicent Caselles". "En total estem parlant d’una inversió en Gata d’uns 7 milions d’euros a través del pla Edificant permetrà, no sols millorar i modernitzar els centres educatius del municipi, sinó també generar 175 llocs de treball en el sector de la construcció", ha destacat Víctor Garcia.

Per la seua banda, l’alcalde de Gata, Josep Signes, ha mostrat la seua satisfacció per veure ja està en funcionament una infraestructura tan demanada per la comunitat educativa així com per la tasca que s’ha iniciat per a tramitar els dos nous projectes.

Respecte al projecte d’ampliació de l’IES, la Conselleria ha acceptat incloure la incorporació de 4 aules de batxillerat i 2 de secundària; la modificació de la instal·lació de la calefacció, ubicació de les instal·lacions per a impartir FP bàsica de Perruqueria i Estètica i nous espais adients per incorporar el cicle mitjà i una aula d’usos múltiples. Així mateix s’estudia la possibilitat d’incorporar noves rames de Formació Professional al centre. Tot el projecte té un pressupost de 3.325.711 euros.

Pel que fa al CEIP, Educació i Ajuntament, una vegada acabades les obres del gimnàs del CEIP Santíssim Crist, han començat a tramitar una segona delegació de competències per la rehabilitació dels tres aularis d’aquesta escola. L’actuació, que suposarà una inversió superior als tres milions d’euros, inclourà la substitució de la coberta, renovació de finestres, adequació de l’accessibilitat, millora de la xarxa elèctrica, de l’eficiència energètica i de la calefacció. Igualment es renovaran els patis i el tancament perimetral i es crearan zones d’ombra i connexions entre els edificis.El projectes complet té un pressupost de 2.965.655 euros.

FONTS: Informació i fotos Ajuntament de Gata (premsa).

0 comentarios