Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ART DEL GRUP TAPIS A LES PARETS DEL CORRAL DEL PATO. Els artistes eren guiats pel mestre Ginestar

ART DEL GRUP TAPIS A LES PARETS DEL CORRAL DEL PATO. Els artistes eren guiats pel mestre Ginestar

Aquest divendres dia 20 al tardet es va inaugurar l’exposició de pintures que han realitzat els membres del T.A.P.I.S baix la direcció de Josep Ginestar de l’Escola de Plástica Experimental "Antonio Vives", en el Restaurant Corral del Pato de Gata de Gorgos.

La mostra estarà exposada a aquest espai d’art fins 14 de setembre de dimarts a diumenges de 12 a 16:30 i de 19 a 22 hores.
Després d’amirar les obres a les parets del comedor, al pati va parlar el Regidor de Serveis Socials i alcalde Josep Signes. A continuació ho va fer Àngels Soler, regidora de Cultura i per finalitzar va dirigir unes paraules a tots i totes els presents Josep Ginestar, mestre i guia dels treballs.
Ginestar va explicar que els temes dels quadres havien sigut de lliure elecció i va recalcar el gran potencial i valor d’alguns dels quadres, que s’enmarquen dins de l’estil "Art Brut" reconegut i protagonista de moltes exposicions en diversos països.
Els mateixos artistes, amics, familiars i coneguts van estar present i van degustar de cuina casolana oferida pel mateix resrtaurant.
El grup TAPIS ha volgut agrair a Antonio, gerent del restaurant, la seua disposició i amabilitat, així com la degustació. Al mateix temps, recomanen que qui vulga pot passar-se a gaudir d’aquesta exposició i un bon menjar en el Restaurant Corral del Pato, i si hi ha algún quadre que els agrada i encisa, també es pot adquirir allí mateix.
També podeu visionar el vídeo fet a l’efecte de la inauguració. PUNXEU ACÍ.

FONT: Fotos TAPIS. Lloc: Corral del Pato, Gata.

0 comentarios