Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ARTESANIA DE GATA TORNA A VEURE'S A LA TELEVISIÓ (ESPAÑA DIRECTO, LA 1TVE)

L'ARTESANIA DE GATA TORNA A VEURE'S A LA TELEVISIÓ (ESPAÑA DIRECTO, LA 1TVE)

Ahir dilluns 16 el poble de Gata i la seua artesania va tornar a ser protagonista en un reportatge de Ana Prada al programa vespertí de la 1 de TVE "España directo". La presentació a l’estudi central ja donava una pista. Al reportatge, primer la locutora va estar a la fàbrica de capells ("sombreros") Costa y Soler que abarca quatre generacions des de 1935. Després va conversar amb Santi Signes a la bodega a la Plaça d’Espanya, que ven a la seua tenda els capells. En una segona connexió en directe la presentadora va mostrar peces artesanals d’espart, canastes, de vímet i tota classe d’artesania, entrant a la tenda Rosario. Es van poder llegir frases relacionades amb l’artesania gatera i el nom de Gata de Gorgos, Alicante, va tornar a aparéixer en la 1 de TVE.

No és la primera vegada que des de "España directo" visiten Gata i la seua artesania, donant-li visibilitat a un símbol caracteritzador del poble.

Podeu repassar els moments del reportatge, del minut 28,16 fins el 33,51 (poc més de cinc minuts) al següent enllaç, PUNXEU ACÍ

FONT: Composició de captures de pantalla als tres llocs on es va fer el reportatge.   

0 comentarios