Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA MARXA-CARRERA SOLIDÀRIA DE GATA REUNIX A 348 PARTICIPANTS. A benefici de Amics del Tercer Món, s'han recollit al voltant de 480 euros

LA MARXA-CARRERA SOLIDÀRIA DE GATA REUNIX A 348 PARTICIPANTS. A benefici de Amics del Tercer Món, s'han recollit al voltant de 480 euros

Un total de 348 participants han col·laborat caminant o corrent aquest matí en la CURSA-CAMINATA SOLIDÀRIA que s’ha celebrat a Gata, en la que ha organitzat el recorregut i la logística el Club Atletisme Gata, junt a Protecció Civil, Policia Local i regidoria d’esports de l’Ajuntament de Gata de Gorgos. A les 10 del matí s’ha donat l’eixida, primer dels corredors i després dels caminants. L’eixida i meta ha sigut, com ja és habitual en el pati del Grup Escolar. Han recorregut 6 kilòmetres en un matí molt agradable inclús calorós.

La Gatukada ha amenitzat el pas per la "placeta dle vicari" dels participants i Ca el Tramusser ha posat la nota refrescant a la carrera amb aigua-llimó. Moltes altres comerços i entitats que es relacionaven al cartell d’anunci de la marxa també.

En representació de la ONG Amics del Tercer Món Angi Mestre Mulet comentava al seu facebook: "Des d’ací donar les gràcies al club d’Atletisme Gata i a tots i cada un dels col.laboradors que han fet possible la cursa solidària en benefici d’amics del 3r món. No vull oblidar-me tampoc de la bandeta i la batucada que amenicen el recorregut. A tots moltíssimes gràcies en nom de l’ ONG. També a tots i cada un dels que heu posat el vostre granet, moltíssimes gràcies. A tots i cada un l’enhorabona perquè seguiu demostrant que Gata és solidària."

Era una prova popular sense classificacions ni registres de temps. La quota d’ inscripció era de 5 euros i es donava un detall-obsequi per a tots. La solidaritat ha estat marcada en que un euro de cada inscripció anirà destinat a l’ONG Amics del Tercer Món, que com tots sabeu és l’associació sense ànim de lucre que té com a objectiu col·laborar en el treball que realitza el missioner valencià Vicente Berenguer Llopis, fill adoptiu de Gata, a Moçambic des de fa més de 50 anys, desenvolupant projectes educatius i sanitaris. Al final, 14 dels inscrits eren de Dorsal O, 162 feien la cursa corrent i 172 la feien corrent. Molt bon ambient i la recaudació ha estat al voltant de 480 euros.

FONT: Fotos Vero Vives i Cronista. 


0 comentarios