Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L´ÚNICA CENTENÀRIA DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, "DE BISSEROT", ALCANÇA ELS 102 ANYS DE VIDA

L´ÚNICA CENTENÀRIA DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, "DE BISSEROT", ALCANÇA ELS 102 ANYS DE VIDA

Hui, 10 d’abril, compliX 102 anys l’única centenària de Gata en vida, MARÍA MONFORT COSTA, també coneguda com María Bisserot. A la residència on conviu i l’acompanya ara la seua germana Pepica que és més jove, s’ha celebrat l’aniversari. El pastel tenia el 102 marcat. 

MARÍA MONFORT COSTA més coneguda com María Bisserot, va nàixer el 10 d’abril de 1920. Veïna del carrer Xaló, el seu nom popular és "de Bisserot" perquè tant ella com les germanes -una d’elles Pepica ara li fa companyia- van nàixer a la partida d’eixe nom entre Gata i Jesús Pobre. María ve de generacions amb senectut. Sa mare va viure quasi cent anys, quasi va complir el segle. Era a finals de gener de 1989. 

 María ha tingut tres fills i quatre néts. Ella és l’única centenària en vida de Gata. Recordem que l’altra centenària Vicenta Signes Casanova, també del carrer Xaló, va faltar el passat 23 de febrer, als 103 anys i 22 dies de vida. 

Des del blog felicite a María i la seua família. Agraïment al seu nét Juan Pablo per la informació i les fotos.

FONT: Fotos de María en el seu 102 aniversari davant la pasta i junt amb la seua germana Pepica, facilitades pel seu nét Juan Pablo Signes.  

 

0 comentarios