Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JUNIORS MARINA ALTA: ÈXIT AL DIA COMARCAL DE GATA. Unes 368 persones van gaudir de la jornada lúdica i la missa final

JUNIORS MARINA ALTA: ÈXIT AL DIA COMARCAL DE GATA. Unes 368 persones van gaudir de la jornada lúdica i la missa final

Un total de 368 persones dels sis centres Juniors de la Marina Alta participants van gaudir d’una jornada excel·lent amb molt bon temps, per fi; bona sintonia, amistats noves i companyerisme entre els sis pobles: L’Assumpció de Dénia, Ambra de Pego, Santa Anna d’Ondara, Benissa, Ntra. Sra. del Loreto de Xàbia i l’amfitrió Gata de Gorgos. 

La concentració de tots, xiquets i xiquetes, pares/mares i educadors/educadores va ser a l’antic camp de futbol a Les Sorts. En comitiva i portant cada centre les seues banderes van anar desfilant encapçalant la comitiva Gata. Van passar pels carrers Sorts, Paet, Signes, Plaça de l’Església i Costera del Grup Escolar.

A l’esplanada del Grup Escolar es va iniciar un simulacre del Camí de Santiago. Un dels educadors de Gata, Joan, era el caminant que seguia la ruta cap a Santiago; després els grups s’unien per anar a les quatre zones previstes a l’interior del poble. Cada zona tenia set llocs on es feia un joc preparat. A la tornada al grup escolar, es va tancar el viatge arribant a la maqueta de la catedral de Santiago, construída pel centre de Gata.

A continuació es van lliurar recordatoris de la jornada als centres participants i al consiliari local, per a dinar i baixar a l’església parroquial. Allí van concelebrar la missa el consiliari junior de la zona de la Marina i rector d’Ondara Ximo Silvestre, el rector de la parròquia amfitriona Juan Antonio Navarro; l’arxiprest i rector del Loreto de Xàbia, Francisco Murillo i el rector de Benissa, Salvador Cebolla. La missa va resultar molt emotiva. El consiliari li va fer un obsequi al delegat de zona, Josep i este en seues paraules finals va reconéixer la tasca dels educadors organitzadors dirigits per la cap de centre Verónica Vives. Els junior omplien tot el temple parroquial. La foto de família final al voltant de la font a la plaça va servir per al comiat en una gran jornada.

FONT: Fotos José Luis Fornés i Cronista de Gata.          

0 comentarios