Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ SE CELEBRA A GATA EL DIA JUNIOR COMARCAL. Estaran presents els centres de L'Assumpció (Dénia), Ambra (Pego), Santa Anna (Ondara), Verge del Loreto (Xàbia), Benissa i Gata

DEMÀ SE CELEBRA A GATA EL DIA JUNIOR COMARCAL. Estaran presents els centres de L'Assumpció (Dénia), Ambra (Pego), Santa Anna (Ondara), Verge del Loreto (Xàbia), Benissa i Gata

Demà diumenge 3 d’abril se celebrarà la gran festa comarcal del Moviment Diocesà Junior de la zona la Marina a Gata. L’event tenia que haver-se celebrat en 2020, coincidint amb el 50 aniversari del Junior de Gata, i va ser suspés per la pandèmia de la COVID19. Per fi, enguany i al segon intent, ja que tocava diumenge passat que també va ser ajornat pel mal temps, demà serà el dia.

Entre ahir i hui s’ultimaven els preparatius per a que estiga tot a punt, engalant-se amb banderoles per part de l’Ajuntament el pont de les Alcolaes, per part dels educadors i la gent que ajudarà, el carrer Signes i altres punts.

 Un total de 360 persones, entre xiquets, xiquetes dels centres ja dits més pares/mares que jugaran i acompanyaran, així com antics educadors que estaran a les proves, participaran amb proves i jocs que s’han preparat des del centre amfitrió. La recepció serà a les Sorts i a les 9:45 hores la comitiva amb les seus banderoles de cada poble partirà cap al recinte del Grup Escolar, pels carrers Paet, Signes, Plaça de l’Església i Costera del Grup Escolar. Al recinte es farà un teatret amb el tema escollit per al dia i a continuació els participants es dirigiran a les distintes zones del interior del poble i parcs on estaran els llocs de les proves.

Tots junts dinaran a l’esplanada del Grup Escolar i a les 15:30 hores a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel, es farà la missa especial per als Juniors en la que estaran presents el consiliari de la zona, rector d’Ondara, Ximo Silvestre, el consiliari local Juan Antonio Navarro, i la resta de consiliaris dels pobles que vindran a la jornada lúdica.

FONT: Fotos aportades per Vero Vives, cap de centre Junior Gata.

0 comentarios