EL GORGOS RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA (3-5, GUANYA AL CULLERA AMB UN TRIPLET DE MOLINES)

Si la jornada anterior perdia, hui no podia fallar per a tornar a encaminar-se amb les victòries. A Cullera i front al segon classificat ha obtés hui dissabte el GORGOS C.F. una gran victòria. Ha guanyat per 3 a 5. marcava Hicham Lahmani el primer gol per als gaters (0-1), minut 53. El 0-2 el posava Álvaro quatre minuts més tard. El 0-3 el posava el golejador de la vesprada Molines, era el minut 61. Acurtava distàncies (1-3) el Cullera al minut 67 per mitjà de Blasco. Aspa i Rafa marcaven per al Cullera i empataven a 3. Però de nou, Molines imposava la veterania i marcava dos gols de victòria al 81 i al 90.

Ara, el Gorgos CF és quart amb 24 punts. De 13 partits jugats 7 són victòries, 3 empats i 3 derrotes. 28 gols a favor i 16 en contra. Per dalt dels gaters estan Altea, Cullera i Real de Gandía.

FONT: FFCV. // Fotos Gorgos CF, al·lineació al començar el partit i alegria final.