Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 23, CARRERA SOLIDÀRIA A BENEFICI DE L'ASSOCIACIÓ AMICS DEL TERCER MÓN. Ja superen els dos centenars d'inscrits

DIUMENGE 23, CARRERA SOLIDÀRIA A BENEFICI DE L'ASSOCIACIÓ AMICS DEL TERCER MÓN. Ja superen els dos centenars d'inscrits

Any rere any, i si la pandèmia ho permet, el Club d’Atletisme de Gata organitza la CURSA SOLIDÀRIA. Enguany serà el proper diumenge dia 23. En aquesta edició es destinarà un euro de cada participant inscrit a benefici de l’associació ONG "AMICS DEL TERCER MÓN", que col·labora amb projectes de Moçambic i té la seu ací a Gata.

Este matí s’ha presentat a l’Ajuntament la cursa. Han estat presents el regidor d’Esports, Toni Arabí "Curro", com a representant de la ONG Noelia Martínez, i en nom del Club Atletisme, Pep Signes "Paleres". A la fotografia, els tres amb el cartell anunciador de la cursa.
La carrera o caminata, segons les preferències, eixirà del pati de les escoles com és habitual i recorrerà 6 kilòmetres. Es podrà fer caminant o corrent i les incripcions es faran a somesport (www.somesport.com) o al Pub Canyís. Recordeu que les inscripcions estan obertes fins el divendres 21. Fins el moment (dilluns 17 a migdia), hi havia 202 participants inscrits a falta de quatre dies. El termini serà a les 12 hores del dia 21 o arribar als 400 inscrits.
El traçat és senzill i no presenta complicacions, primer urbà i després per l’extraradi de Gata, per les urbanitzacions que solen dissenyar-se les carreres tradicionals.

FONT: Foto, Ajuntament de Gata. 

0 comentarios