Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA. ATENCIÓ, ATENCIÓ, TENIM 8 CASOS MÉS. SUMEM 10 CASOS ACTIUS. INCIDÈNCIA, 160,18

COVID19, GATA. ATENCIÓ, ATENCIÓ, TENIM 8 CASOS MÉS. SUMEM 10 CASOS ACTIUS. INCIDÈNCIA, 160,18

Ha arribat. Els pobles del voltant pujaven i pujaven i ara de colp Gata acumula 8 casos nous i en suma 10 actius. Mal comença desembre i a les portes del Nadal no és bona notícia.

La Conselleria de Sanitat de la GV ha actualitza les dades del COVID19 als municipis i en general hui divendres 3 de desembre. Pel que respecta a Gata tenim actius 10 casos i ha pujat també molt la incidència, 160,18.

A la comarca, segueix cap amunt la tendència de la Marina Alta i això preocupa, sobre tot Dénia i Xàbia hui. 

Ja sabeu que una vegada aprovat per la Fiscalia del TSJCV, van avant les mesures del passaport COVID19, i es posa en funcionament a partir de hui divendres 3 de desembre, el passaport COVID19.  Recordeu que en els següents sis llocs és necessari presentar el passaport de les dos o tres vacunes: 1.- Establiments d’hostaleria i restauració amb un aforament superior a 50 persones. 2.- Locals d’oci i entreteniment. 3.- Espais d’activitats recreatives i d’atzar (com bingos o casinos) que conten amb servei de restauració. 4.- Centres hospitalaris quan es vaja de visita. 5.- Les visites a les residencies tant públiques com privades, i 6.- Events, celebracions i festivals de música (tant en espais tancats com a l’aire lliure) quan no es puga utilitzar la mascareta en tot moment.

Per altra part, demà dissabte 4 de desembre es farà una jornada de portes obertes a l’Hospital de Dénia per a la vacuna de la covid-19 amb els següents criteris: 

- Dosi de record de la vacuna de la covid-19 per a persones vacunades en Janssen en qualsevol edat.
-Majors de 12 anys que encara no s’han vacunat en cap dosi de la vacuna de la covid-19.
-Majors de 70 anys als quals li falten la 3a dosis de la vacuna de la covid-19.

 

Ara més que mai, una vegada més. Cuideu-se, cuidem-nos, cuideu.

FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 a 3-12-2021 (conta de l’1 de desembre).

0 comentarios