Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: AUGMENTEM A 2 ELS CASOS. 32,04 D'INCIDÈNCIA

COVID19, GATA: AUGMENTEM A 2 ELS CASOS. 32,04 D'INCIDÈNCIA

Tornem a conéixer, hui divendres 26, l’actualització de les dades del COVID19 que marca la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Gata puja 1 cas més i tenim ja 2 casos actius, el que hi havia i el que se suma hui (457 en total des del començament de casos oficials a Gata fa just 1 any, 3 mesos i 1 dia). Seguim per baix de la comarca i la incidència és de 32,04 casos per cent mil habitants.

Insistim. Està pujant massa a la Marina Alta. Els pobles del voltant tenen més casos com deiem: Benissa puja de 7 a 13. El Poble Nou de Benitatxell en rebaixa 1 i resta amb 3. Ondara passa de 12 a 14 casos. Pedreguer sols en puja 1 i ja en té 16. Teulada també manté els 31. Xàbia puja de 43 a 58. La incidència a la Comunitat Valenciana tampoc para i va amunt.

Hi ha novetats al respecte de la Generalitat Valenciana i el COVID19. El Consell valencià va aprovar el passaport COVID i es farà efectiu, passat pel Tribunal Superior de la C.V., el 3 de desembre en avant.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, deia on serà obligatori el passaport:

  1.  Establiments d’hostaleria i restauració amb un aforament superior a 50 persones
  2.  Locals d’oci i entreteniment.
  3.  Espais d’activitats recreatives i d’atzar (com bingos o casinos) que conten amb   servei de restauració.
  4.  Centres hospitalaris quan es vaja de visita.
  5.  Les visites a les residencies tant públiques com privades.
  6.  Events, celebracions i festivals de música (tant en espais tancats com a l’aire   liiure) quan no es puga utilitzar la mascareta en tot moment.

FONTS: Captura de pantalla de la monitorització de la situació del COVID19 a 26-11-2021 (conta del 24 de novembre).

0 comentarios