Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: EL 16 EIXIREM DEL TOC DE QUEDA. MILLORANT, SOLS DOS CASOS MÉS. TENIM ACTIVES HUI 20 PERSONES. INCIDÈNCIA BAIXANT, 320,36

COVID19, GATA: EL 16 EIXIREM DEL TOC DE QUEDA. MILLORANT, SOLS DOS CASOS MÉS. TENIM ACTIVES HUI 20 PERSONES. INCIDÈNCIA BAIXANT, 320,36

Seguim tenint bones notícies al respecte del COVID19 i els afectats a Gata. Hui sols 2 més que sumen en total 436, a dos setmanes de l’any de infectats al poble. Els actius que tenim hui divendres són 20. Havíem deixat dimarts amb 30, per tant s’han produit en quatre dies dotze altes. La incidència segueix baixant i se situa en 320,36 casos per cent mil habitants.

* També hem conegut aquest matí que GATA eixirà del toc de queda a partir del 16. Dins de la comarca de la Marina Alta restaran Calp, Dénia, Pego, Teulada i s’afegixen ara Pedreguer i Xàbia. Ixen per tant Gata i Ondara.

Com sempre, no baixem la guàrdia. Ara, cal seguir cuidant-se, cuidant, cuidant-nos. Aquesta setmana s’han vacunat els jovens entre 16 i 20 anys. Els gaters van vacunant-se al vacunòdrom habilitat al pavelló esportiu a bon ritme. 

Seguim fins el 16 amb les mesures ja conegudes, sobre tot el toc de queda de la 1 a les 6 del matí. Serà Gata un dels municipis que eixirà del toc de queda?. Nou dels 77 que hi havia eixiran, demà ja es donaran pistes de quins seran. Les restriccions restants continuen.

FONT: Captura pantalla de la situació de monitoratge de la COVID19, G.V., hui divendres 13-8-2021.      

0 comentarios