Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: JA SOLS TENIM 1 CAS ACTIU. INCIDÈNCIA 16,02. ACUMULATS, 299. Vacunació i events

COVID19, GATA: JA SOLS TENIM 1 CAS ACTIU. INCIDÈNCIA 16,02. ACUMULATS, 299. Vacunació i events

La Conselleria de Sanitat de la G.V. ha fet públic hui divendres els casos per municipis, com cada dimarts i divendres. Gata es recupera i ja sols té 1 cas actiu. La incidència està en 16,02, per baix del limit de normalitat. Els números: 299 acumulats, 1 actiu i 3 defuncions. 

Recordeu que segueix en vigor fins al final de mes l’actualització de mesures contra la COVID19 en la Comunitat Valenciana: decau el toc de queda, desapareix el límit de persones en reunions, es reobri l’oci nocturn fins a les 02.00 h i la hostaleria i restauració fins a la 01.00 h.

VACUNACIÓ MASSIVA AL POBLE

Per altra part, ahir dijous donava compte l’Ajuntament que "des de l’inici de la vacunació al pavelló d’esports, el 25 de maig, s’han inoculat 1045 dosis. Només en la jornada d’ahir es van vacunar 95 persones al nostre poble, entre elles l’alcalde de Gata, Josep Signes". Des del consistori es donaven "les gràcies al personal sanitari i al voluntariat de Protecció Civil, per la seua tasca perquè la vacunació es realitze de manera coordinada, ràpida i segura". En els pròxims dies, seguiran passant els veïns del poble pel pavelló cobert de Les Sorts on es troba el punt de vacunació massiva.

ÚLTIMS EVENTS RELIGIOSOS SUSPESOS ENCARA

Pel que fa a la situació del poble, diumenge passat ja es va suspendre la processó del Corpus Christi i aquest diumenge també està suspesa la processó del Cor de Jesús. Veurem com va evolucionant la COVID19 a Gata.

FONTS: Captura pantalla situació monitorització COVID19 -Conselleria Sanitat G.V. 11-6-2021.

0 comentarios