Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: BONÍSSIMES NOTÍCIES. CAP CONTAGI DE DIVENDRES 19 A HUI DIMARTS 23. BAIXADA DELS ACTIUS A 2. BAIXA I MOLT LA INCIDÈNCIA, 33,06. ESPEREM QUE SEGUIXCA AIXÍ, PERÒ SENSE CONFIAR-SE

GATA, COVID19: BONÍSSIMES NOTÍCIES. CAP CONTAGI DE DIVENDRES 19 A HUI DIMARTS 23. BAIXADA DELS ACTIUS A 2. BAIXA I MOLT LA INCIDÈNCIA, 33,06. ESPEREM QUE SEGUIXCA AIXÍ, PERÒ SENSE CONFIAR-SE

La bona nova de hui dimarts respecte al COVID19 a Gata és que, per segona vegada en pocs dies, no hi ha cap contagi des de divendres 19 fins hui dimarts 23. Pinta bé la cosa S’han donat 10 altes i els actius són sols 2 de positius amb PCR+ en els últims 14 dies, segons indica la monitorització de la situació del COVID19 a la C.V. i en particular a Gata. Baixa, molt baixa ja, la incidència que hui es situa en 33,06 casos per cent mil habitants per a Gata, per baix del risc alt. Segueixen apareixent les 2 defuncions.

Boníssimes les xifres, la situació, però ara és quan hi ha que anar en compte per a no estropejar-ho tot. Deguem seguir extremant sempre les precaucions i esperar les noves informacions que ens donaran per a variar les restriccions a partir del dilluns primer de març.

Per altra banda, recordem que aquesta setmana han començat les vacunacions al Center de Salut del poble de Gata. Tres nonagenaris, un home i dos dones, van ser els primers en rebre la primera dosis de la vacuna: Andreu García, Rosa Mulet i Josefa Pons, tots tres de 98 anys van ser els assignats. Després van continuar la resta de persones majors de 90 anys per ordre alfabètic, com diu el protocol i va indicar Marina Salut.  

Què ens diu l’Ajuntament al respecte de les xifres de hui?. "Les dades d’incidència de la Covid-19 segueixen baixant al nostre municipi, segons l’actualització realitzada hui, dimarts 23 de febrer, per La Conselleria de Sanitat . La bona notícia és que no sumem cap cas nou respecte a l’ actualització del passat divendres. En aquestos moments tenim 2 casos actius...Estem pendents de les noves mesures que s’anuncien de cara a la pròxima setmana però RECORDEU que fins l’1 de març segueixen vigents les actuals mesures COVID19 de la Generalitat Valenciana"

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (23-2-2021). // Informació facebook Ajuntament de Gata.

0 comentarios