Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: TRES CONTAGIS MÉS DE DIMARTS A HUI DIVENDRES. BAIXEN ELS ACTIUS A 12. 6 ALTES. BAIXA LA INCIDÈNCIA A 198,38. AIXÍ I TOT, CAL NO CONFIAR-SE

GATA, COVID19: TRES CONTAGIS MÉS DE DIMARTS A HUI DIVENDRES. BAIXEN ELS ACTIUS A 12. 6 ALTES. BAIXA LA INCIDÈNCIA A 198,38. AIXÍ I TOT, CAL NO CONFIAR-SE

Mínims els contagis per a Gata en els quatre dies, però encara de dimarts a hui divendres sumen 3 més i pujen a 285 en total des del principi de la pandèmia, segons indica la monitorització de la situació del COVID19 a la C.V. i en particular a Gata. Seguim baixant en quan a actius i ara sols resten 15 casos actius de positius amb PCR+ en els últims 14 dies. Això vol dir que s’han donat 6 altes. Va baixant també la incidència i hui es situa en 198,38 casos per cent mil habitants per a Gata. De defuncions, les xifres oficials segueixen marcant dos.

Amb tot i això, i malgrat les bones xifres i situació, ara és quan tenim que anar més en compte. Deguem seguir extremant sempre les precaucions ara que estem en el bon camí.

Destaquem hui també que ens diuen des del nostre ajuntament: 

"Les dades d’incidència de la Covid-19 segueixen baixant al nostre municipi...Sumem 3 casos nous...No ens confiem i seguim respectant les mesures front a la COVID que segueixen vigents fins a l’1 de març:

Convivents a cases / 2 persones / Perimetracions / Tancament hostaleria / Comerç fins a les 18 h / Limitacions nocturnes / Tancament instal·lacions esportives"

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (19-2-2021).  // Informació Ajuntament Gata.

0 comentarios