Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS LA MARE DE DÉU DE LOURDES. EL RECTOR DE GATA ÉS EL CONSILIARI DE L'HOSPITALITAT VALENCIANA

HUI ÉS LA MARE DE DÉU DE LOURDES. EL RECTOR DE GATA ÉS EL CONSILIARI DE L'HOSPITALITAT VALENCIANA

Hui dia 11 de febrer se celebra la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes. Per aquest motiu a la Basílica de Ntra. Senyora dels Desemparats de València s’ha celebrat la missa solemne, recordant tots els malalts, ja que també és el Dia del Malalt. I més recordant i pregant pels malalts de la pandèmia del COVI19 que en són molts.

En la missa presidida pel cardenal arquebisbe Antonio Cañizares i retransmesa en directe per la 8 Mediterránea ha estat present el rector de Gata, Don Juan Antonio Navarro Tarín, que és des de fa uns anys, el consiliari de l’associació centenària Hospitalitat Valenciana. També per eixe motiu del 2 al 10 de febrer es va celebrar a l’església de Sant Miquel de Gata la novena a la Verge.

També aquesta vesprada, amb la mateixa imatge que pel matí s'invocava i es feia la processoneta claustral dins la basílica se celebrarà la missa a la parròquia de Gata a les 19 hores.  

Al respecte de la tasca de l'Hospitalitat, dir que ni l’any passat ni aquest any, per les circumstàncies de la pandèmia, s’ha programat la peregrinació que sempre fa l’associació acompanyant als malalts, impedits i disminuits a la gruta de Lourdes.

Si voleu conéixer més l’associació accediu a la seua pàgina PUNXANT ACÍ.

FONTS: Captura d’imatge, missa retransmissió la 8 Mediterránea (11-2-2021).    

0 comentarios