Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AL MENYS HEM VIST JA ALS VISIRS REIALS. A GATA, UNS REIS MOLT DIFERENTS DEMÀ PEL COVID19 (Fotos i vídeo Miguel Pedrós Talens)

AL MENYS HEM VIST JA ALS VISIRS REIALS. A GATA, UNS REIS MOLT DIFERENTS DEMÀ PEL COVID19 (Fotos i vídeo Miguel Pedrós Talens)

VÍDEO (Miguel Pedrós Talens), PUNXEU ACÍ.

Al menys els hem vist. Els Visirs Reials han estat ja pels carrers i places de Gata. No com altres anys, però a la Plaça de l’Església i alguns cantons i placetes si que s’han concentrat alguns pares/mares i xiquets/xiquetes per a veure passar als tres pages reials de Ses Majestats, escoltats -una vegada més- pel cotxe de Protecció Civil. Tres Visirs, que en nom de Melchior, Gaspar i Baltasar han anunciat que demà, amb totes les mesures, distància i alertes, els Reis Mags es faran presents, per a alegrar la xicalla i la gent major de Gata.

El COVID19 ho ha trastocat tot. Tots recordarem aquesta edició del Misteri de Reis com a que no es va poder fer en cap dels seus actes, a causa de la pandèmia mundial. Demà dia 5 repassarem la història del Misteri i veurem si s’ha donat algun altre any anormal. Hui, dia 4 de gener, ens quedem amb els Visirs, que a llom dels cavalls han passat per tot el poble de Gata.

Agraïment especial a Miguel Pedrós Talens pel vídeo i fotos pujades al facebook.

FONT: Fotos i vídeo Miguel Pedrós Talens. // Fotos Vero Vives, Pepa Costa i Angeles Torres.  

0 comentarios