Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GUARDIÀ DEL MONTGÓ: Una ullada dia a dia (Nova sèrie). Col·laborador especial: Antonio Monfort Mulet

EL GUARDIÀ DEL MONTGÓ: Una ullada dia a dia (Nova sèrie). Col·laborador especial: Antonio Monfort Mulet

Comença 2021 i comença al blog una altra sèrie. El gran protagonista és el Pare Montgó, que té el seu GUARDIÀ a l’alter dels Julians. És un gran homenatge visual a la benvolguda i estimada muntanya que els gaters veuen en tota la seua extensió. L’amic ANTONIO MONFORT MULET des de la seua talaia, contemplant-ho amb eixes vistes impressionants anirà plasmant les imatges del dia a dia. El Cronista de Gata des de diversos lloguets del poble de GATA també ho farà.

Un dia serà gelat i fresc, com hui, un altre estarà ras; un dia tindrem pluja, un altre vent. I tot això ho reflexaran les mil i unes cares del Montgó. Una sèrie per a contemplar sempre al Montgó, el nostre referent natural.

Hui, segon dia de l’any nou 2021 posem una fotografia d’ahir dia de Cap d’Any, dia clar i lluminós pel matí. També posem tres fotografies de hui, en les que es nota el fred que envolta al Montgó. A Gata ha marcat els 6 graus. Dia molt fresc. Dos instantànies al migdia fetes des dels Cauvells i els Ecles,  i una al tardet des dels Julians, amb el solet marcant una ratlla. Les quatre fotografies resumixen el que serà la sèrie dia a dia, faça sol o pluja, nuvolat o ras.

I si algun amic del Cronista de Gata vol afegir una altra mirada al Montgó, podeu fer-ho enviant-la als nostres facebook. Esperem que us agrade.

FONTS: Fotos Antonio Monfort i Cronista de Gata. 


 


0 comentarios