Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19. DOS POSITIUS MÉS; JA SÓN 58 ACUMULATS. BAIXEN ELS ACTIUS DE 14 A 8. BAIXA LA INCIDÈNCIA

GATA, COVID19. DOS POSITIUS MÉS; JA SÓN 58 ACUMULATS. BAIXEN ELS ACTIUS DE 14 A 8. BAIXA LA INCIDÈNCIA

Cara i creu per a la pandèmia del COVID19 hui dimarts 15 de desembre a Gata. Seguint la informació oficial que dona la pàgina de Monitoratge de la situació, que informa Sanitat de la GV., el passat dia 8, i al blog ho informava, Gata acumulava 55 persones afectades des de l’inici fins eixe dia i havia 15 actius. El dia 11, divendres passat, eixia un altre cas i es produïen dos altes: en total 56 acumulats i 14 actius.

Hui, dia 15, donen dos més positius i s’acumulen 58, però la bona notícia és que baixen a 8 els actius, o siga hi ha sis altes. En conseqüència disminueix la incidència de PCR+ en 14 dies i se situa en 132,25 per mil habitants, encara en xifres altes.

Per tant, extremen precaucions i màxim ara que venen dies forts d’ajuntar-se, la família, els amics, els companys d’empresa. El Nadal celebra’l però amb moltíssima precaució. 

ÚLTIMA HORA, VESPRADA DIA 15: Conselleria de Sanitat ha informat de tres nous brots a la Marina Alta. Un dels brots a Gata de Gorgos amb 4 contagis, d'origen social.

FONTS: Informació i foto (captura de pantalla), Monitoratge de la situació, Covid19 G.V., dia 15-12-2020. 

0 comentarios