EL GORGOS RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA (3-1 FRONT AL SEGON). ÉS COLÍDER AMB BENISSA I OLIVA. Tornen els espectadors al camp Les Costeres, després de deu mesos

Una vesprada redona per al GORGOS CLUB DE FUTBOL. El seu públic incondicional ha pogut retornar després de deu mesos a les graderies del camp Les Costeres de Gata, amb les mesures higièniques i sanitàries exigides. A més els gaters han obtés una important victòria (3-1) front al segon classificat Oliva i rival directe a la part alta de la taula de classificació.

A falta de conéixer el resultat del partit del Benissa, el Gorgos colidera la classificació i té 18 punts amb 8 partits, els mateixos que la U.D. Benissa i U.D. Oliva. Amb els tres gols de hui i el gol en contra, té 6 partits guanyats i dos perduts, cap empat. 18 gols a favor i 10 en contra.

Pel que fa al partit de hui, Carim estrenava el marcador al minut 28. Empatava l’Oliva al 32 per mig de Néstor; desfeia l’empat el golejador Áxel i rematava la feina David Molines, que retornava a l’equip, al minut 80.

FONTS: Informació FFCV. // Foto: Gorgos CF, dia de la presentació (octubre 2020).