Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES I D'ABANS (Gata en el record) (1.871): QUADRILLA D'AMICS AL MONTGÓ

FOTOGRAFIES ANTIGUES I D'ABANS (Gata en el record) (1.871): QUADRILLA D'AMICS AL MONTGÓ

Reprenc la série de fotos i documents antics, per a no oblida rla Gata del record. La foto és de societat. Serien a principis dels anys 50. Una quadrilla d’amics van anar de paella al baix Montgó. L’alegria es demostrava en les cares, la música en l’acordió i la gitarreta que portava el xiquet.

La foto me l’ha facilitada María García, que tots coneguem per "María Quintín". És propìetat de son pare, que té ara 97 anys. Son pare li diuen Andreu García Crespó, també conegut com "Amdreu el teulaí".

Fent un repàs de les cares que asomen a la foto descobrim a una dona que vivia al Tossalet Antonia, primera per l’esquerra. La que fa sis, d’esquerra a dreta, era Anita "el Pato" i a la dreta el seu marit, Vicent. Després està la mare de María i el que està acatxat amb boina és son pare Andreu. La parella de la dreta es Rosa Espasa i el seu home Francisco, pares de Sebastià i Bernardo. Potser el xiquet siga Sebastià.

*8-12-2020: Em comenten Pepita Gilabert i la seua germana que el que està tocan l'acordió era son pare, Vicente Gilabert Diego, conegut com "el barber de Sorí".

Si conegueu a més gent de la foto, podeu aportar els comentaris.

FONT: Foto cedida per María García ("de Quintín"). 

0 comentarios