VICTÒRIA DEL LÍDER GORGOS AL CIUTAT D'ALZIRA (4-2)

Bon partit del Gorgos i gols. Els quatre de la victòria els va marcar l’equip gater a la segona part i tenint que remuntar marcador. Amb la victòria, el GORGOS C.F. es consolida com a líder en solitari a tres punts del segon, la UD Oliva.

Al partir, als minuts 27 i 44 marcaven el alzirenys amb gols de Javier Gutiérrez i Javier Sala. A un minut del descans era expulsat el visitant César. Els d’Alzira van jugar tota la segona part amb deu jugadors i a més es van endurir el joc per moments.

La remuntada començava a un descans, marcava Carim. L’empat el feia Axel i de penalti marca el doblet Carim posant el 3-2. Rematava Jorge González al 85 establint el definitiu 4-2.

Molt positiu va ser la retransmissió per vídeo del partit, ja que les condiciones actuals a causa de la crisi sanitària i mesures no deixen que es puga entrar al camp per part dels espectadors. Ací teniu l’enllaç:

Dir que en la classificació, el GORGOS comanda la taula amb 15 punts. De 6 partits jugats n’ha guanyat cinc i perdut un. 15 gols a favor i 8 en contra.

El pròxim dissabte jugarà el Gorgos el següent partit i ho farà a les 18 hores a Benifairó de la Valldigna.