Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: AHIR DOS POSITIUS MÉS. HUI SEGUEIXEN 11 ACTIUS, Acumulats PCR+ són 37. Mesures i tancament perimetral fins al 9 de desembre

GATA, COVID19: AHIR DOS POSITIUS MÉS. HUI SEGUEIXEN 11 ACTIUS, Acumulats PCR+ són 37. Mesures i tancament perimetral fins al 9 de desembre

Ahir divendres es produïen dos positius més a Gata a causa del virus COVID19. No para el degoteix i tenim que estar atents, anar ben enlerta, ens toca cuidar i cuidar-nos. Hui, segons les dades donades per Conselleria de Sanidad, a l’estadística diària, menys els diumenges, segueixen 11 actius i un total de 37 acumulats de PCR+ al poble des de que començà la pandèmia.

Malauradament, fent una recopilació de dades dels positius donats a Gata, trobem que el primer positiu que va donar a Gata va ser el 25 d’agost, d’això fa ja quasi tres mesos. En tot el mes de setembre es va arribar a 16. Al final d’octubre la xifra de positius era 23. Els 21 dies que porten de novembre són 37 els acumulats.

També malauradament tres rebrots han marcat el poble de Gata fins ara: el 24 de setembre i d’origen social van ser 4 positius i aquest mes de novembre en quatre dies de diferència el dia 13 van ser 3 també d’origen social i el 17 un total de 4 del mateix origen.

Tot això provoca que la incidència de positius per cada 100.000 habitants de Gata siga alta i ara estiga en 181,85 casos. Esperem i confiem que vaja baixant.

També cal recordar i aixina ens ho fa saber l’ajuntament a través de les xarxes socials les Mesures COVID19 en la Comunitat Valenciana. Des de la mitja nit d’ahir dia 20 es prorroga el tancament perimetral i serà fins al 9 de desembre.

🔸 Tancament perimetral 𝗽𝗿𝗼𝗿𝗿𝗼𝗴𝗮𝘁 𝗳𝗶𝗻𝘀 𝗮𝗹 𝟵 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲.  Confinament nocturn (00:00 a 06:00 hores). 6 persones en reunions i celebracions. Limitacions d’aforament, segons els llocs. Consulteu tots els detalls: https://t.co/jk49cf0YNA.

FONTS: Captura pantalla: APP COVID19 (Conselleria de Sanitat), GATA.       

0 comentarios