Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, PARRÒQUIA: L'AFORAMENT DEGUT AL COVID19 PROVOCA L'AUGMENT DE MISSES DEL CAP DE SETMANA

GATA, PARRÒQUIA: L'AFORAMENT DEGUT AL COVID19 PROVOCA L'AUGMENT DE MISSES DEL CAP DE SETMANA

Les noves mesures adoptades per fer front a la pandèmia del COVID19, marquen un abans i un ara pel que fa a la celebracions de les misses del cap de setmana, igual que ja es van fer notar en altres celebracions religioses com ara els soterraments, per tal de complir-se el que estableix la llei sanitària.

Pel que respecta a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos l’aforament actual és de 66 persones, el que suposa un terç de la capacitat total del temple. Per eixe motiu, en un principi es va adoptar fer dos misses el dissabte; més tard es van augmentar a tres les misses del matí de diumenge i a partir d’aquest diumenge dia 15 de novembre s’incorporarà la missa de diumenge per la vesprada. 

El COVID19 ha provocat que de fer-ne tres celebracions eucarístiques els caps de setmana s’ha passat a fer-ne sis, doblant-se la possibilitat d’assistir les persones que ho desitgen. 

La finalitat és que totes les persones fidels que acudixen a la missa pugen estar tranquils, amb l’aforament que permet la distància requerida, amb les mascaretes i amb la freqüència del gel hidroalcohòlic, complint totes les mesures assenyalades per les autoritats sanitàries.

Per tant, les celebraciones de les misses seran amb els següents horaris, a partir d’aquest diumenge: dissabtes, 18 i 19 hores; diumenges, 9; 11 (que estarà especialment dedicada als xiquets/xiquetes i joves del júniors i al cor parroquial); 12 (que serà per als xiquets i xiquetes de catequesis i els pares) i per la vesprada, a les 19 hores.

Al respecte dels soterraments, la nova regulació de la llei a la Comunitat Valenciana, segons la resolució última del 6 de novembre de 2020, en l’apartat 1.1  també posa mesures relatives a vetlatoris i soterraments. 

També els distints grups de la parròquia, han tingut que adaptar-se a les mesures i fer-se el plan de contingència per al Centre Parroquial "Verge del Carme". 

FONT: Informació, normes COVID19 G.V. i cartell, Parròquia Gata.

0 comentarios