Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS CLUB DE FUTBOL: BON ARRANC DE TEMPORADA. DOS PARTITS JUGATS I DOS VICTÒRIES. ARA ÉS SEGON DEL GRUP 7é DE PRIMERA REGIONAL

GORGOS CLUB DE FUTBOL: BON ARRANC DE TEMPORADA. DOS PARTITS JUGATS I DOS VICTÒRIES. ARA ÉS SEGON DEL GRUP 7é DE PRIMERA REGIONAL

Dos victòries per a començar la temporada 2020-2021 per al primer equip del GORGOS CLUB DE FUTBOL, que està emmarcat en el grup 7é de Primera Regional Valenciana de futbol. Amb el Gorgos, disputen la temporada la U.E. Benifairó de la Valldigna, la U.D. Ondarense, el Ciutat d’Alzira Futbol Base, el safor C.F. Gandía A, la U.D. Benissa, e. C.F. Cullera, el Senyera C.F., el Real de Gandía C.F., el C.E. La Font d’Encarrós, el C.F. Simat, el C.F. Bellreguard, la U.D. Oliva i el C.D. Xeraco.

El primer partit, el Gorgos CF va guanyar per 2 a 0 al CF Bellreguard. Els gols els marcaven Souza al minut 44 i Axel al 73. Diumenge, tornava a guanyar a domicili contra el Simat, 1 a 2. Marcaven per al Gorgos Smit i David, un en cada part. Amb els resultats, la classificació la lidera l’Oliva i en els mateixos punts (6) estan el GORGOS, Benissa i Ciutat d’Alzira.

Diumenge dia 1 de novembre, el Gorgos jugarà a casa front al Cullera a les 16:30 hores encara sense públic per les normes sanitàries.

FONTS: Foto Gorgos CF. Resultats i classificació, FFCV.

0 comentarios