Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VIURÀ EL CAP DE SETMANA (DIES 10 I 11) LA CAMPANYA BOTIGA OBERTA: alternativa per al comerç gater, a causa del COVID-19

GATA VIURÀ EL CAP DE SETMANA (DIES 10 I 11) LA CAMPANYA BOTIGA OBERTA: alternativa per al comerç gater, a causa del COVID-19

Gata prepara per aquest pont d’octubre un cap de setmana de Botiga Oberta, amb tendes al carrer, promocions, sortejos i actuacions.

La pandèmia fa impossible gaudir, enguany, de la Fira Gata al carrer en el seu format habitual. Per això, i seguint en la línia de suport al comerç local, la regidoria de Comerç, que dirigeix Toni Signes, juntament amb l’associació Comerç de Gata han buscat una alternativa viable que done un impuls al teixit comercial del poble durant el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre,

Toni Signes i la presidenta de l’associació Comerç de Gata, Paqui Signes, han sigut els encarregats de presentar la campanya Gata, Botiga Oberta que dona la possibilitat al comerç local d’obrir les seues portes i traure les seues botigues al carrer durant tot el cap de setmana. Els comerços que participen estaran senyalitzats amb il·luminació i un globus decoratiu. Entre la clientela que vulga acostar-se aquest cap de setmana a realitzar les seues compres se sortejaran 20 barxes típiques de Gata .

Per la seua banda, des de l’Ajuntament s’ha preparat una programació d’activitats per a tots els públics que comencen divendres 9 d’octubre amb la cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de matí i per la vesprada el concert de pop de L’últim Europeu a la plaça Nova.

Dissabte 10 d’octubre a les 12:30 hores serà la Rondalla qui ompliga l’escenari de la Plaça Nova. Per al vesprada, a les 18h, els més menuts podran gaudir de obra La història de Ferdinand de la mà de Tarannà Teatre. Diumenge de matí, a les 12 hores, podrem gaudir de l’espectacle de circ Tornillo Màgic Clown. Les dos actuacions estan incloses en el Festival d’Arts Escéniques de Diputació d’Alacant, Tardor 2020.

També hi haurà dos rutes pel poble que guiaré el que vos escriu, Miguel Vives, els dos dies a les 17:30 hores. Dissabte 10 serà la ruta dels plafons ceràmics o capelletes de carrer del centre històric de Gata, i diumenge 11 la ruta que portaré als inscrits al Raval i al passeig de les Coves Roges. Per a participar en les activitats i seguint els protocols anticovid, caldrà inscriure’s en l’oficina de Turisme (965757317).

A més a més, des de la regidoria de Comerç s’ha volgut destacar la imatge de Gata com a comerç segur on es seguiexen tots els protocols per donar als clients la seguretat de comprar amb tranquilitat.

FONTS: Informació, foto i cartell, Ajuntament de Gata.

0 comentarios