Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGUIX EL GOTEIG DE CASOS A GATA. ALERTA. COVID-19: JA SÓN ACUMULATS 18 CASOS AMB PCR+, 2 MÉS QUE L’ÚLTIMA VOLTA. 8+ EN ELS ÚLTIMS 14 DIES

SEGUIX EL GOTEIG DE CASOS A GATA. ALERTA. COVID-19: JA SÓN ACUMULATS 18 CASOS AMB PCR+, 2 MÉS QUE L’ÚLTIMA VOLTA. 8+ EN ELS ÚLTIMS 14 DIES

Ja són 18 els casos acumulats de PCR positives que s’han donat a Gata. Aquest matí de divendres 2 d’octubre, a les 10 hores, es donava per part de la Conselleria de Sanitat l’actualització del monitoratge de la situació del COVID-19 a la Comunitat Valenciana. Segons Conselleria (G.V.) se sumaven dos més a Gata, dels quals 8 són dels últims 14 dies.

 Si mirem l’evolució dels positius a Gata, amb les xifres donades per la Conselleria, veurem que el dia 25 d’agost es va produir el primer cas oficial. La resta, menys els dos de hui, es donaven tots al mes de setembre. El segon cas el dia 1; el dia 5, dos mes; el dia 8 un més; el dia 11 dos més; el dia 15 eren tres; un mes després del primer, el 25 de setembre, es produïa el primer rebrot amb 4 casos al que es sumava eixe dia un més. El dia de Sant Miquel s’en afegia un cas més. Finalment, hui ja dos d’octubre en sumen dos més.

La informació de la comarca la recollia aquest matí el diari digital Marina Plaza, que contava un total de 30. Es considerava un repunt amb respecte amb els dies d’abans. Titulava: "La Marina Alta registra 30 nous contagis, dels quals 13 són a Dénia i 5 a Xàbia". Apareixia Gata en els subtítols: "El virus registra un lleugeríssim repunt, tot i que no s’ha produït cap mort" i "També pateixen nous casos Calp, Teulada, Gata, Benissa, Pego, Pedreguer i Ràfol, que en suma dos després d’haver-ne comptabilitzat només un des de l’inici de la pandèmia".

Ací teniu tot l’article, PUNXEU PER A LLEGIR

FONTS: Dades Conselleria G.V., estadística COVID-19 (dia 2/10), amb captura de pantalla. Gràfic: el·laboració pròpia. // diari Marina Plaça digital, dia 2 octubre 2020.

0 comentarios