Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIMARTS 29 PEL MATÍ A GATA: I FÒRUM COMERÇ LOCAL, AMB LA PRESÈNCIA DE LA DIRECTORA GENERAL DE COMERÇ DE LA G.V., ROSANA SEGUÍ

DIMARTS 29 PEL MATÍ A GATA: I FÒRUM COMERÇ LOCAL, AMB LA PRESÈNCIA DE LA DIRECTORA GENERAL DE COMERÇ DE LA G.V., ROSANA SEGUÍ

Dema dimarts 29 de setembre, que a Gata és Festa Local, tindrà lloc el primer Foro de Comerç de la Marina Alta, un event que reunirà als representants de les associacions de comerciants de la comarca junt a experts i institucions per a debatre sobre el present i el futur del comerç en un moment com el que estem vivint.

El foro, dirigit a tots els comerciants i empresaris de la comarca, s’emitirà en "streaming" i es podrà seguir suscribint-se al següent correu: comercdegata@gmail.com.

L’event comptarà amb la presència de la directora General de Comerç de la Generalitat Valenciana, Rosana Seguí; el fundador de Alehop, Vicente Grimalt, i el ponent Jorge Más, entre altres.

Per a seguir-lo en streaming es necessari inscriure’s per a rebre l’enllaç el dia 29. L’acte començarà a las 9.30h de la mañana y terminará a las 14 horas.

Programa del FÒRUM COMERÇ LOCAL

“El Comerç de la Marina Alta a debat”

DATA: 29/09/2020 de 8:30h a 14h

PROGRAMA:
9:00 Registre i acreditació

9:30 Inauguració, Intervencions:
Paqui Signes, Presidenta de Comerç de Gata
Benito Mestre, President de CEDMA
Rosana Seguí, Directora General de Comerç

10:00 Ponència: Jorge Mas “Com superar l’adversitat en el Retail en època de Pandèmia?”

Conseqüèncias per al retail derivades de la pandèmia i NOVES ESTRATÈGIES que deuen desenvolupar per a fer-li front. Es parlarà de la importància de gestionar adequadament el desconfinament i els diferents passos de la digitalizació d’un negoci. La ponència té com a missió destacar la importància de crear valor i com podem crear-ho, com podem adaptar-nos, com han canviat les necessitats del consumidor, amb un missatge motivador, inspirador i amb accions per a posar en pràctica.

11:15 Pausa i entrevistes.

11:45 Josep Mascarell : “Crear la Marina” Repensar la comarca per a trobar la solució al nostre futur.

12:15 Associacions de Comerç de la Marina Alta: problemàtica a la que s’enfrenten actualment i propostes de millora.

12:30 Taula redona: “Comerç en temps de COVID-19: cap a un nou comerç local” Participants: Rosana Segui Dtra. Gral. Comerç GVA, Vicente Grimalt Alehop, Paqui Signes Comerç de Gata, Salvador Mullor Cover, Jaime Mezquida ACADE Ciudad Comercial Denia, José Malagón Empresarios de Calpe.

13:30h: Conclusions taula redona i tancament del foro.

FONTS: Cartell informatiu i Juan Pablo Signes, Comerç Gata (facebook).

0 comentarios