Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MOLTA ALERTA. NO BAIXEM LA GUÀRDIA. COVID-19: PRIMER REBROT A GATA, 5 CASOS MÉS: JA SÓN 15 EN TOTAL

MOLTA ALERTA. NO BAIXEM LA GUÀRDIA. COVID-19: PRIMER REBROT A GATA, 5 CASOS MÉS: JA SÓN 15 EN TOTAL

El primer rebrot que es dona a Gata i d’origen social, segons anunciava ahir la Conselleria de Sanitat. A l’actualització dels brots de coronavirus, figurava Gata de Gorgos amb 4 casos i aquest matí de divendres 25 de setembre a les 10 hores l’actualització del monitoratge de la situació del COVID-19 a la Comunitat Valenciana i segons la Conselleria de Sanitat (G.V.) se sumava un més. En total 15 PCR+ i d’elles 7 dels últims 14 dies.

Ahir per la vesprada GATA era notícia. El diari Marina Plaza digital publicava: “Gata registra el primer rebrot de coronavirus, d’origen social i amb quatre contagis”. Al subtítol: El municipi del Gorgos se suma a la comarca a Dénia, Ondara i Calp, que en total han acumulat des de principis del passat mes d’agost 25 repunts”. LLEGIU-HO, PUNXANT ACÍHui pel matí, conegudes les noves dades amb un contagi més a Gata ha tornat a publicar el mateix diari i al subtítol torna a aparéixer el poble: “També sumen més positius Xàbia i Ondara amb set i Gata amb cinc.”. LLEGIU, PUNXEU ACÍ

Així que ens toca a tots i totes anar alerta, sobre tot en reunions i actes socials, en general en tots els llocs i situacions. Fent-ho més normalitzat el dia a dia al nostre poble de Gata, però sense baixar mai la guàrdia.

FONTS: Gabinet de premsa, Conselleria sanitat G.V. (dia 24/9). Dades Conselleria G.V., estadística COVID-19 (dia 25/9), amb captura de pantalla, i Marina Plaça digital, dies 24 i 25 setembre 2020.

0 comentarios