Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID-19: TRES CASOS MÉS DE PCR POSITIUS (SUMEN JA 10. 7 EN ELS ÚLTIMS 14 DIES. LA PREMSA. L'AJUNTAMENT REPARTIRÀ LES SEUES MASCARETES

GATA, COVID-19: TRES CASOS MÉS DE PCR POSITIUS (SUMEN JA 10. 7 EN ELS ÚLTIMS 14 DIES. LA PREMSA. L'AJUNTAMENT REPARTIRÀ LES SEUES MASCARETES

A les 11 del matí hem tornat a coneixer les xifres i continuem amb la preocupació. Segons el monitoratge de la situació del COVID-19 a la Comunitat Valenciana i segons la Conselleria de Sanitat (G.V.) (podeu mirar tots els dies al següent enllaç, PUNXEU ACÍ), les dades actualitzades de hui dimarts 15 de setembre, GATA DE GORGOS ja suma 10 PCR positius, tres més que el dia 11, i es contabilitzen 7 d’ells en els 14 dies últims, tots dins del mes de setembre.

No ens cansem de insistir, totes les precaucions són poques. Mesures higièniques i sanitàries al màxim. Tenim que combatre el virus.      

Esperem que el mal somni vaja baixant a Gata. La comarca, segons resumix publicat el diari digital Marina Plaza, ha frenat i baixat els casos, però s’han notificat d’ahir a hui dos defuncions pel COVID, una a Teulada Moraira i altra a Castell de Castells.

Si mirem l’evolució dels positius a Gata, amb les xifres donades per la Conselleria, veurem que el dia 25 d’agost es va produir el primer cas oficial. La resta es donaven tots al mes de setembre: el segon cas el dia 1; el dia 5 eren ja 4; el dia 8 sumaven ja 5; el dia 11 arribaven a 7 i hui dia 15 a10.

La premsa ja parla...

Trobem al diari LAS PROVINCIAS l’article i precisament una foto de Gata per a il·lustrar-lo. Parla dels tres més de hui de Gata: "Los 27 municipios valencianos donde el coronavirus ha despertado en septiembre". PODEU LLEGIR-HO PUNXANT ACÍ.

Mascaretes de l’Ajuntament

 

Finalment, l’Ajuntament de Gata ha comunicat que a partir de dilluns 21 de setembre s’inicia el repartiment de mascaretes realitzades per l’Ajuntament de Gata per a tot el veïnat del poble.
Es podran recollir en horari de 10 a 12 hores en l’espai habilitat en l’entrada de l’Ajuntament, El repartiment es realitzarà per unitat de convivència, és a dir, una persona de cada casa podrà recollir-les totes. S’han realitzat dos talles, adults i infantil (de 6 a 12 anys).

FONTS: Dades Conselleria G.V., estadística COVID-19, 15-9-2020.

0 comentarios