Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

26 SETEMBRE: CSI, GATA: JORNADA MATEMÀTICA VICENT CASELLES COSTA. Adaptada al COVID

26 SETEMBRE: CSI, GATA: JORNADA MATEMÀTICA VICENT CASELLES COSTA. Adaptada al COVID

No es van poder celebrar les III Jornades a causa del COVID. Tocaven haver-se celebrat a juliol i relacionarien les matemàtiques amb el canvi climàtic, però s’ha reduit a sols una jornada i ha canviat el títol. El pròxim 26 de setembre, dissabte, al Centre Social Integrat de Gata de Gorgos, se celebrarà la III JORNADA VICENT CASELLES COSTA: LES MATEMÀTIQUES DEL COVID.

 

Els organitzadors han comentat a les xarxes socials:
"Per motius de la pandèmia que estem sofrint, vam haver-hi d’anul·lar les jornades programades per al passat mes de Juliol. Tot i això, hem estat treballant durant aquests mesos per a poder-les dur a terme, i finalment, celebrarem una Jornada el pròxim dissabte 26 de setembre al Centre Social Integrat de Gata. CSI.
En la Jornada s’impartiran dues conferències a càrrec de Clara Grima i Santi Garcia Cremades, dos rellevants matemàtics i divulgadors. També es realitzaran diversos tallers a l’aire lliure. A més, tindrà lloc la presentació del llibre "De Dunkerque al Montgó. L’aventura de la mesura del metre." escrit per Vicent Chorro, Josep Lluís Domènech, Florencio Burriel i Pep Martínez.
Per a garantir la seguretat dels assistents, l’aforament serà limitat.
Per això, per assistir presencialment caldrà fer una inscripció prèvia. Pel que fa al professorat, la inscripció es realitzarà mitjançant el CEFIRE en l’enllaç que publicarem proximament; la resta d’assistents haurà d’enviar un correu electrònic a la següent adreça jornadesvicentcasellescosta@gmail.com indicant el nom i cognom i esperar a la confirmació.
A fi de donar la màxima difusió a la Jornada, les dues conferències es retransmetran en directe. Prèviament es publicarà l’enllaç a les xarxes socials per a poder accedir a elles.
Vos esperem!"
FONT: Foto facebook Vicent Caselles, el matemàtic sempre recordat i homenatjat.

 

0 comentarios