Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA JA PARLA DE...LA MOSTRA INTERNACIONAL DE ART AL VENT DE GATA XVII (14/8 A 6/9) edició

LA PREMSA JA PARLA DE...LA MOSTRA INTERNACIONAL DE ART AL VENT DE GATA XVII (14/8 A 6/9) edició

Té les seues ventajes tindre l’exposició més universal d’art tèxtil penjada als balcons, a l’aire lliure. Front al COVID-19 i les dificultats de transpassar barreres de païssos, tornarà ART AL VENT a volar la imaginació al carrer La Bassa de Gata de Gorgos. I ja s’han fet ressó també els diaris comarcals. Marina Plaza titula hui: "La pandèmia no pot amb la dissetena edició d¡’Art al Vent de Gata". Al subtítol: "Comença el compte enrere perquè s’òmpliga d’art el carrer la Bassa amb les obres dels diferents autors arribades de tot el món". Podeu llegir l’article PUNXANT ACÍ.

Per la seua part, LAS PROVINCIAS (La Marina) titula: "Gata de Gorgos y Calp vuelven a situar a la cultura en sus balcones". Al subtítol: "El municipio del Penayl d’Ifac organizan varios conciertos en el casco antiguo y en la localidad gatera celebran el XVII "Art al Vent" ". Per a llegir tota la notícia PUNXEU ACÍ.

I, malgrat a no fer-se l’acte inaugural que resultava multitudinari, per causa de la COVID-19, cadascú farà la seua inauguració particular passejant pel carrer la Bassa i admirant les obres exposades. Serà del 14 d’agost fins el 6 de setembre. S’obrirà al públic les 24 hores del dia i a l’aire lliure tota l’exposició. Què millor seguretat!!.

FONTS: Cartell, Ajuntament de Gata. Informació Marina Plaza i Las Provincias.


    

0 comentarios