Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL RECTOR DE GATA, D. FCO. M. MURILLO ROLDÁN, S'EN VA A XÀBIA DESPRÉS DE 9 ANYS A LA PARRÒQUIA. EL NOU RECTOR SERÀ D. JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN

EL RECTOR DE GATA, D. FCO. M. MURILLO ROLDÁN, S'EN VA A XÀBIA DESPRÉS DE 9 ANYS A LA PARRÒQUIA. EL NOU RECTOR SERÀ D. JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN

L’Arquebisbat de València, per mig de la seua pàgina AVAN, publica hui divendres 24 de juliol, els Nomenaments eclesiàstics que ha fet -en una segona tanda- l’Arquebisbe Cardenal Antonio Cañizares.

Com ja va anunciar ell personalment la setmana passada a tota la feligresia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos i després d’estar 9 anys a la parròquia, a la relació està el canvi del rector de Gata que diu textualment: "Rvdo. D. Francisco Manuel Murillo Roldán, es nombrado párroco de la parroquia Nuestra Señora de Loreto de Xàbia y Rector del Santuario Nuestra Señora de los Ángeles y Director de la Casa de Espiritualidad de Xàbia y cesa de párroco de San Miguel Arcángel de Gata de Gorgos." També continuarà amb el càrrec d?Arxiprest de la Marina, que té actualment Don Francisco.

Si tornem la lectura enrere, era el 20 d’agost de 2011, quan apareixia al blog per primera vegada la figura del nostre rector Don Francisco que deixa una gran llavor a la parròquia, una gran petjada.

Faig un extracte d’aquell article: "Al següent diumenge, 18 de setembre, es farà la tradicional entrada del nou rector, que ve -segons s’ha comentat- amb moltes ganes. El seu nom és FRANCISCO MANUEL MURILLO ROLDÁN, jove sacerdot de 29 anys, que ocupa fins ara el càrrec d’arxiprest de la zona de la vicaria V del nou arxiprestat 21 "Beato Francisco Gálvez" allà per les terres de Requena. Serà la primera parròquia com a rector titular, ja que fins ara era rector de parròquies menudetes i vicari d’una gran. Va ser nomenat ja rector de Gata per l’arquebisbe el passat 20 de juliol."

En pròxims articles glosarem tota la evangelització, la pastoral i la feina parroquial del rector que ens deixa al voltant de les primeres setmanes d’octubre.

NOU RECTOR DE GATA, RVDO. D. JUAN ANTONIO NAVARRO TARÍN

A la mateixa publicació dels nomenaments que publica hui AVAN es llig més avall i cite textualment:

"Rvdo. D. Juan Antonio Navarro Tarín es nombrado párroco de la parroquia de San Miguel Arcángel de Gata de Gorgos y cesa de párroco de la parroquia Sagrado Corazón-Patraix de Valencia"

El nou rector és natural de la localitat valenciana de Xiva. Té 42 anys d’edat. Fou ordenat sacerdot l’any 2002 per aleshores arquebisbe de València, monsenyor Agustín García Gasco. Va ser formador del Seminari Menor de la diòcesis de València, ubicat a la localitat de Xàtiva, del 2006 al 2012, passant després als temples de Nostra Senyora dels Dolors y la Sagrada Família de València fins el 2017. A febrer d’eixe any va ser nomenat párroco de la parròquia del Sagrat Cor de Jesús de Patraix (València). 

A més també va ser Consiliari de la "Hospitalitat Valenciana Nostra Senyora de Lourdes", la peregrinació que amb voluntaris ajuda a arribar al Santuari marià a persones malaltes i discapacitades.

FONTS: Informació AVAN (Arquebisbat València). Fotos arxiu Paraula i Cronista de Gata.

0 comentarios