Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: SENSE FESTES A LA FONT DEL RIU. ANIMEN AL VEÏNAT A ORNAR ELS BALCONS I A ANAR A MISSA DEMÀ, FESTA DE SANT JOAN

GATA: SENSE FESTES A LA FONT DEL RIU. ANIMEN AL VEÏNAT A ORNAR ELS BALCONS I A ANAR A MISSA DEMÀ, FESTA DE SANT JOAN

Una altra festa i en aquest cas festa de barri que s’en va a causa del COVID-19 i l’atípic estiu que estem començant. A hores d’ara tindrien que estar celebrant-se les festetes al barri de La Font del Riu en honor a Sant Joan, festa que es demà i damunt enguany dimecres i festiu.

Enguany tenia que haver-se celebrat el 40 aniversari del naixement d’aquestes festes, en les quals feien fins i tot bous al carrer, a més de paelles, berbenes, jocs infantils, i en els últims anys campionat de truc, danses i altres actes festers, sense oblidar la xicoteta romeria pels carrers del barri amb la imatge del patró.

Tot això, a causa de la pandémia sanitària, s’ha suprimit. Els encarregats d’organitzar les festetes han fet un escrit i l’han publicat per les xarxes socials. Pose textualment:

"Aquest any degut a la COVID 19 no hem pogut celebrar les festes de la Font del Riu en honor a Sant Joan!

L’any que ve més i molt millor!! Esperem poder celebrar el 40 i 41 aniversari com les nostres festes es mereixen.

Vos animem a que adorneu els vostres balcons el dia de Sant Joan, que poseu cobertors o a Sant Joan, que es note que es festa!!
El dimecres, festivitat de Sant Joan, es celebrarà la missa a les 19:30 en la parròquia vos animem a que participeu en la celebració!!"

FONT: Fotos arxiu, anys anteriors, Comissió de Festes Font del Riu.

0 comentarios