Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PER FI...HUI OBRI LA GELATERIA CA EL TRAMUSSER DE GATA A LA NOVA UBICACIÓ DEL C/CONSTITUCIÓ. ELS COMERCIANTS DEL CARRER LI DONEN LA BENVINGUDA

PER FI...HUI OBRI LA GELATERIA CA EL TRAMUSSER DE GATA A LA NOVA UBICACIÓ DEL C/CONSTITUCIÓ. ELS COMERCIANTS DEL CARRER LI DONEN LA BENVINGUDA

Si recordeu, un dels contratemps que va portar el COVID-19 i l’alarma general a Gata, a nivell de comerç i de tradició, va ser que moltes tendes van tancar i encara en aquesta fase 1 comencen a resorgir.

La típica gelateria de Ca El Tramusser de Gata, amb una gran història darrere, tenia que haver obert com manava la tradició Diumenge Rams. Ells mateixos, Tere i Dani, expresaven els seus sentiments aquell dia d’inici de la Setmana Santa:

"Hola a tots, encara que no ho semble demà es Diumenge de Rams. Fa molts anys, que Gelatera Ca el Tramusser, obri les seues portes tal dia com demà i gaudim junts les festes de Pascua amb molta alegria i felicitat. Enguany com tots sabeu no podrà ser, però no patiu, que quan arribe el dia estarem esperant-vos amb el millor somriure en el nou local, al carrer Constitució, 20. Una abraçada i un bes molt fort"

I el dia ja ha arribat. Hui dissabte 16 de maig, quan lluny està ja aquell 4 d’abril, ja està en marxa CA EL TRAMUSSER. I està a una nova ubicació, al carrer que diuen podria ser el futur del comerç local, el carrer Constitució al número 20, recentment remodelat.

A més, tots els comerciants del carrer (Bar Martí, perruquer Canya, Joiera Rubí, Floristeria Fina, Multipreu Villalta, la perruquera María i la tenda de Magda) han tingut el detall de rebre a la nova tenda veïna amb un ram de flors, la qual cosa ha agraït i molt Tere "la tramussera". Són gestos que ixen després del temps de confinament i del COVID-19.  

Ells mateixos, Tere i Dani, han tornat hui a parlar: 

"Bon dia a tots i totes, enguany no em pogut seguir les tradicions.....el covid-19 ens ha portat un cofinament i unes noves medides de seguretat...però hui a la fi em obert Ca el Tramusser.
Moltes gràcies als comerciants del carrer per la bona acollida que ens han fet, i com no, a un molt bon client, droneamos....el temps no acompanya, però asi estem, que ja teniem moltes ganes de vindre i gaudir del nou local al carrer constituciò, 20. Vos esperem!!!!!"

A més, el primer client que ha tingut, que també això s’ha tornat tradició, ha sigut Xavier de "Droneamos".

Desitgem sort en la seua nova ubicació a Ca eñ Tramusser, a l’igual que a la resta de comerços del carrer i del poble en este nou temps.

FONT: Fotos de Ca el Tramusser.

0 comentarios