Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ES DECLARA UN INCENDI AL CARRER PAET (matinada del divendres, 4,45). EL MATRIMONI TRASLLADAT A L'HOSPITAL DE DÉNIA

ES DECLARA UN INCENDI AL CARRER PAET (matinada del divendres, 4,45). EL MATRIMONI TRASLLADAT A L'HOSPITAL DE DÉNIA

Un incendi s’ha declarat aquesta matinada de Divendres Sant al carrer Paet, segons hem pogut conéixer pels diari Levante-EMV, Marina Plaza i Las Provincias, així com els vídeos que han anat arribant a aquest cronista. Afortunadament, no es va tindre que lamentar pèrdues humanes. El matrimoni, que va inhalar molt de fum, va ser traslladat a l’Hospital de Dénia amb intoxicació de fum, segons expliquen els diaris. Esperem la seua prompta recuperació, en estos dies tan difícils d’emergència sanitària.

A l’incendi van intervindre tres camions de bombers del Parc Comarcal, el SAMU i les forces de seguretat locals, que van actuar amb rapidesa, donada la propagació de les flames, com es pot comprovar als vídeos.

Ací teniu els enllaços als diaris Levante-EMV (PUNXEU), a LAS PROVINCIAS (PUNXEU), així com al primer vídeo pujat al facebook (PUNXEU) i el segon vídeo (PUNXEU).

DES DE L'AJUNTAMENT, AGRAÏEN LA INTERVENCIÓ RÀPIDA, ARRISCANT LA VIDA, DELS DOS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL JAVIER FERNÁNDEZ I HÉCTOR LLOPIS:

"La passada matinada, al carrer Paet, s’ha produït un incendi en una vivenda particular. Des de l’Ajuntament ens hem posat en contacte en el Servei d’Urgències del hospital comarcal i els dos veïns nostres, home i dona, estan en observació per intoxicació per fum i evolucionen favorablement.
Aprofitem també per a felicitar la ràpida actuació de l’oficial de la nostra Policia Local, Javier Fernandez i a l’agent Hector Llópis, els quals han arriscat la seua vida per a salvar als nostres dos veïns. Els nostres agents han entrat en el domicili i han tret als dos, evitat així un mal major en vides. Des de l’Ajuntament agraïm la professionalitat, l’esperit d’ajuda i la capacitat de resposta d’estos dos agents davant una situació d’extremada perillositat.
Esperem una pronta recuperació dels dos nostres veïns i agraïm públicament als dos agents de la policia local la seua gran tasca."

FONTS: vídeos i foto veïns, diaris Levante-EMV i Las Provincias.  

0 comentarios