Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL JOC DE LA HISTÒRIA RECENT DE GATA, PER PASSAR EL CONFINAMENT A CASA. 100 qüestions, Cronista de Gata

EL JOC DE LA HISTÒRIA RECENT DE GATA, PER PASSAR EL CONFINAMENT A CASA. 100 qüestions, Cronista de Gata

Bon dia. Al 6é dia de decretar-se l’estat d’alarma pel Govern central i perquè encara en tenim hui i 9 dies per davant en aquesta primera etapa, m’he proposat COL·LABORAR a que aquesta espera es faça més entretinguda. Com?. Ensenyant preguntant per a tots els gaters i gateres de naixença, els que esteu fora i sou per arrels, i els que viviu amb nosaltres i ja es considereu gaters o gateres, que esteu a casa i s’avorriu o no sabeu que fer.

L’ensenyament serà per mig del que jo li he titulat "EL JOC DE LA HISTÒRIA RECENT DE GATA". Plantejaré qüestions en un paquet de cent en aquesta primera etapa...també en possibilitat de prorrogar-les, de tota classe de temes i variants sobre la història de Gata més recent, encara que poden eixir qüestions d’etapes molt anteriors. Les preguntes seran altruïstes, no cronològiques. Aquelles que alguna vegada ens fet els gaters o no recordem.

Per mig de la xarxa facebook llançaré la pregunta. La resposta està entre els calaixos de la mateia història gatera. Ara és el moment de reviure, de pensar.

Una vegada acertada per algun usuari del blog, per algun "amic" del facebook, faré com una fitxa tècnica, un resumet de la resposta, i continuarem endavant. Així fins a cent qüestions.

Què vos sembla el joguet?. Fàcil...no tant!. Teniu alguna suggerència més a la proposta?.

Això si, jo pregaria als entesos en la matèria perque formen part, s’abstengueren de respondre i esperaren a altres a fer-ho. Si no perdrerà gràcia i encant.

Ja ho sabeu...hui 20 de març de 2020 i 6é del "Quedat-en-casa" farem la primera pregunta...o alguna més si va rapidet.

0 comentarios