Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS GATA 2020: MISTERI DE REIS. 1ª part, PALAU D'HERODES: ESPECTACULAR

REIS GATA 2020: MISTERI DE REIS. 1ª part, PALAU D'HERODES: ESPECTACULAR

(PER A VISIONAR L’ÀLBUM DE L’ESCENIFICACIÓ DEL PALAU D’HERODES, PUNXEU ACÍ). Fotos: Juan Miguel i Verónica Vives Costa, Cronista de Gata.

(PER A ESCOLTAR EL VÍDEO 1 (REIS), PUNXEU ACÍ)

(PER A ESCOLTAR EL VÍDEO 2 (BALLET), PUNXEU ACÍ)

Espectacular posada en escena la d’ahir dia 5 de gener de 2020. L’Avinguda de la Pau va acollir el gran espectacle del MISTERI DE REIS de Gata de Gorgos. Nombrosos actors aficionats entre els veïns i veïnes gaters. Personatges tan importants com l’escriva, el cortesà, Herodes, els tres Reis d’Orient i la Sibil·la Anea. Cortesans, soldats, els pastorets i angelets i allí brillant amb els seus balls les xicones de l’Escola Municipal de Ballet, que van bordar les actuacions, sobre tot les noves coreografies. Com sempre, moments màgics, moments impressionants.

La primera part del Misteri de Reis de Gata, el Palau d’Herodes va tindre la gran acollida de centenars de persones, molta gent de fora del poble, que no va voler perdre’s aquesta gran representació única en la comarca i en molts comarques veïnes. Les imatges ho diuen tot, les caretes dels xiquets i xiquetes i dels seus pares també. Un any més, cal donar-los l’enhorabona i les gràcies a tot l’equip, a tots els actors i actrius, a tota la direcció artística i organitzativa, a la comissió dels reis, a l’Ajuntament, en definitiva a tot el veïnat dle poble que hi participa.

0 comentarios