Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DESACTIVADA LA BÚSQUEDA AMB VOLUNTARIS DE MIGUEL ÁNGEL GILABERT DE GATA. Ara els cossos de seguretat indaguen per la zona de Xàbia

Hui cinqué dia des de la desaparició de Miguel Ángel. L’última nota de Protecció Civil al respecte de la recerca del veí gater Miguel Ángel Gilabert García era la següent (textualment):

¡¡ DESACTIVEM LA BUSQUEDA AMB VOLUNTARIS ‼️

Des del Punt de Comandament Avançat de l’Edifici Polivalent, després de la reunió tècnica realitzada, s’ha acordat desactivar els grups de voluntariat per a la búsqueda.
Continua ara el dispositiu amb Policia Local de Gata i Xàbia, Guàrdia Civil i Bombers, que continuaran fent tasques d’indagació per la zona.

Des de l’Ajuntament de Gata, Protecció Civil de Gata i del Punt de Comandament Avançat, volem agraïr la gran tasca que ha realizat la gent voluntària. Heu realitzat un gran treball i millor labor en les tasques de búsqueda i no hi ha forma material d’agraïr-vos tot el que heu fet per a intentar trobar al nostre veí, Miguel Angel Gilabert.

Agraïr també la gran professionalitat de tots els cossos intervinents i la seua disponibilitat.

(Qualsevol informació que puga tindre algun veí o algú que ixca a passetjar per les zones que s’han inspeccionat, traslladeu-la a la Policia Local)

GRÀCIES A TOTS!!

Per tant es desactiva la búsqueda amb voluntaris, però continuen els efectius desplegats per la zona de Xàbia, indagant sobre on pot estar Miguel Ángel.

0 comentarios