Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA V CURSA TRES TOSSALS DE GATA (Vora 500 participants, en totes les carreres)

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA V CURSA TRES TOSSALS DE GATA (Vora 500 participants, en totes les carreres)

NASIO CARDONA TORRES, TERCER A LA PROVA GRAN

Vora 500 persones participaren, diumenge 1 de desembre, en la V Cursa Tres Tossals organitzada pel Grup Espeleològic Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports.

El GEG era ja un referent en les curses per muntanya en el panorama nacional i diumenge va tornar a ser pioner en la Marina Alta i en la província en apostar per les categories inferiors o base, integrant en la cursa uns intineraris pels més menuts de 9 fins a 16 anys. Així han pogut disfrutar de les curses les categories, benjamins, alevins, infantils i cadets amb uns circuits adaptats a les demandes psicomotrius pels participants. Amb un total de 25 participants, arribats de les poblacions veïnes: Xàbia, Dénia, Teulada i Gata.

En la cursa Tres Tossals, prova que puntuava per al Circuit Trail Marina, hi havia 373 participants inscrits dels quals han aconseguit acabar la cursa 356. La guanyadora en categoria femenina ha sigut Aïda Pérez Moncho amb un temps de 1:46:35, seguit de Rosa Lara Feliu (1:50:06) i Laura Salom Corts (1:50:46). En categoria masculina el guanyador ha sigut Pol Rodríguez Salvador amb un temps de 1:18:18, seguit de Ben Mounsey (1:19:19) i Ignacio Cardona Torres (1:21:13). En el Circuit Trail Marina, segueix con a líder femení Aïda Pérez Moncho i en categoria masculina Ignacio Cardona Torres.

En la prova de caminants hi havia 101 participants inscrits del quals aconseguiren acabar el recorregut 89 persones.

FONTS: Fotos i text, Ajuntament de Gata.

0 comentarios