Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA LA LLIGA 2019-2020 PER AL 1r EQUIP DEL GORGOS C.F. 1ª jornada: GORGOS, 1. ONDARENSE, 1

COMENÇA LA LLIGA 2019-2020 PER AL 1r EQUIP DEL GORGOS C.F. 1ª jornada: GORGOS, 1. ONDARENSE, 1

Ja està en marxa la lliga 2019-2020 per al primer equip del GORGOS CLUB DE FUTBOL que militarà esta temporada al grup    de la Primera Regional Valenciana. Diumenge dia 15 van jugar el primer derbi comarcal al camp de es Costeres de Gata, entre el Gorgos i la U.D. Ondarense. El partit va quedar empatat a un gol.

Primer marcava l’Ondarense per mig de Edu al minut 19. A la segona part Lucas León establïa l’empat al minut 59. A la taula de classificació, el Gorgos és 6é i l’Ondarense 7é amb 1 punt per a cadascú.

Des del club, comentaven:

"El nostre equip va treure un empat enfront de l’Ondarense a pesar d’haver-hi disposat de diverses ocasions de gol. El gol de l’empat va arribar al minut 59 despres d’una rematada de Lucas a la treta d’un corner. Açò només acaba de començar i queda tota una temporada per davant. La pròxima jornada es disputarà el cap de setmana vinent on el Gorgos es desplaçarà a Campello. Ahir Diumenge Les Costeres va registrar una gran entrada de públic. Volem donar les gràcies a tots els aficionats que es van acostar al camp a animar al Gorgos en el seu debut de lliga."

Així que diumenge pròxim dia 22 jugaran Campello i Gorgos al poble de la comarca de l’Alacantí.

Pel que fa a l’equip juvenil del Gorgos, que milita a Primera Regional (grup 6é), començarà la lliga entre el 28 i 29 de setembre. El primer partit serà a casa, al camp Les Costeres, contra l’Alfàs del Pi. 

FONT: FFCV. / Fotos: Gorgos C.F.

0 comentarios