Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PENYA BARCELONISTA DE GATA CELEBRA UN SOPAR DE GERMANOR (34 edició). Anto Valero i Raúl Torres, guardonats

LA PENYA BARCELONISTA DE GATA CELEBRA UN SOPAR DE GERMANOR (34 edició). Anto Valero i Raúl Torres, guardonats

Sempre que arriba aquestes dates, la Penya Barcelonista de Gata concentra als seus socis i simpatitzants en el tradicional àgap de germanor, bé siga dinar o sopar. Dissabte passat es fa fer un sopar a l’edició 34 a l’antic camp de futbol "Les Sorts", on van assistir un total de 104 comensals. Presidia la taula de la penya, el seu president Salvador Mulet, el secretari Jaume Leyda i el seu tresorer Paco Moncho. Com a convidats d’honor, estaven el vicepresident de la federació valenciana i Marina Alta de penyes Paco Ballester; el ex-jugador del F.C. Barcelona Rafael Zuvira i per part de l’Ajuntament els van acompanyar el regidor d’Esports, Toni Arabí Arabí, i l’alcalde Josep Francesc Signes i Costa.

El sopar va córrer a càrrec de la Pastisseria Salvá de Bellreguart; el cava va ser de la bodega de Rafa Zuvira i després del sopar els assistents van gaudir de la música del Dj Gari. La barra del bar la va posar la Comissió de Festes 2019.

Els barcelonistes van poder gaudir de la consecució del seu equip del campionat de lliga 2018-2019 i la Supercopa d'Espanya.

ESPORTISTES GUARDONATS

Com ja és tradicional en la penya gatera, van ser guardonats ANTO VALERO SIGNES, com a millor esportista de Gata i com a millor jugador del Gorgos C.F. d’esta temporada 2018-2019, RAÚL TORRES ORELLANA.

Si mirem les últimes marques aconseguida per la corredora atleta Anto Valero, ens pararem en aquesta temporada 2018-2019, que ha sigut campeona veterana del Circuit Marina Alta, a més de segona absoluta del Campionat de Trail. De 2015 a 2017, va aconseguir ser la tercera veterana al circuit a peu Marina Alta. En 2015 també va ser tercera de veteranes de curses de muntanya de la Comunitat Valenciana i primera del campionat autonòmic de kilòmetre vertical. Altres marques de Valero han sigut el Marató de muntanya Marina Alta, el Gegant de Pedra o el marató dels tres tossals de Gata.

Pel que fa a Raúl Torres Orellana, este jugador de futbol de 21 anys ha passat per totes les categories de l’equip de futbol del poble, el Gorgos C.F.

FONTS: Informació i fotos (portada i facebook) facilitades per Paco Moncho, Penya Barcelonista de Gata.

0 comentarios