ELS ATLETES XABIERS, D’ASCENDÈNCIA GATERA, IGNASI CARDONA TORRES I TONI SOLER LLIDÓ, 3r I 5é AL GRATACEL DE NUEVA YORK (CIRCUIT DE CARRERES VERTICALS). A la general, Cardona és 2n i Soler 6é

Els dos "craks" xabiers IGNACIO CARDONA TORRES i TONI SOLER LLIDÓ, de mare i pare gaters respectivament, van tornar a triomfar a la cinquena prova del Circuit de Carreres Verticals ("Vertical World Circuit") celebrada ahir dia 2 al Observatori One World de Nueva York en One World Trade Center. Cardona i Soler porten per tot arreu del món el nom de Xàbia i tenen la col·laboració de l’Ajuntament xabienc.

Ignasi Cardona va ser tercer en un temps de 13 minuts i 22 segons, sols per darrere del xaponés Watanabe i l’italià Manzi. Toni Soler va ser 5é amb un temps de 14 minuts i 15 minuts. Va acabar dos llocs per dalt de l’any passat.

En quant a la classificació general, els xabiers pujen posicions amb cinc proves disputades. Ja és segon, sols superat pel belga Bekkali, el xabier Ignasi Cardona Torres amb 387 punts. Passa a ser 6é de la general el també xabier Toni Soler Llidó amb 213,5 punts.

La competició continuarà el pròxim 20 de juliol. Els atletes tenen que pujar el The Broadgate de Londres. L’últim dia d’agost serà la prova a Beijing (Xina); el 20 d’octubre a Shanghai; cinc dies després, el 25 d’octubre, a Dubai; el 10 de novembre a Osaka i acabaran les proves i el circuit vertical l’1 de desembre a Hong Kong.

FONT: Fotos extretes de xabia.com. En portada, els dos atletes xabiers. Al grup del facebook, Toni està a l’esquerra mirant la foto, i Ignasi a la dreta.