Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...DE LA SITUACIÓ POST-ELECTORAL DELS PARTITS A GATA

LA PREMSA PARLA...DE LA SITUACIÓ POST-ELECTORAL DELS PARTITS A GATA

Ja han publicat Canfali Marina Alta (digital), Marina Plaza (digital) i Las Provincias (digital i en paper), articles referents a com queda el panorama polític després de les votacions del passat diumenge 26.

Cronològicament, comencem pel Canfali-Marina Alta, que el mateix dilluns 27 titulava: "El PP torna a guanyar a Gata i reivindica l’Alcaldia". Ací teniu l'article en digital, PUNXEU ACÍ.

El diari digital MARINA PLAZA publicava ahir dimarts 28: "Compromís y PSPV dejan atrás viejas disputas para formar gobierno en Gata: “La gente no vive del pasado”" i al subtítol: "A pesar de haber sido el PP la fuerza más votada con 6 concejales, el resultado no les daría para gobernar con la mayoría absoluta necesaria de 7 ediles", Per a llegir l'article PUNXEU ACÍ.

Finalment, LAS PROVINCIAS també ahir feia referència als altres dos partits que es presentaven a les eleccions locals del 26M, Podem i Compromís. Titulava: "Vox y Podemos se quedan sin representación en los municipios donde concurrían". Per a llegir tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

De hui al 15 de juny, dissabte, que serà el plenari d'investidura, resten 17 dies per a entendre's els partits, per a parlar-se, per a traure el que trobem el millor per al poble. Seran 17 dies frenètics de converses...el poble queda espectant.

FONTS: Foto del diari Marina Plaza (28-5-2018) // diaris digitals: CANFALI MA (27/5) i MARINA PLAZA i LAS PROVINCIAS (28/5).

0 comentarios